Koziol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Pytam sie bo chce wywalic te male, glosne wiatraczki. Ostatnio nasluchiwalem sie nad otwarta obudowa i stwierdzilem ze faktycznie najmniejsze wiatraczki najglosniej halasuja. Chcialbym wywali w/w wiatraki i zastapic to pasywnym chlodzeniem. Jakie byscie proponowali rozwiazania ? Ile WAT odprowadzic moze ZM-NB32J (37 x 37 x 32 mm na alu) ? Czy wiecie co mozna zrobic zeby taka grafa dzialala bez wiatraczka ? :) Myslalem nad tym ale radiator na calej karcie wylamie mi ja z AGP :P Moze jakies heatpipe'y ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja bym przewszystkim na twoim miejscu nic nie ruszał, ale jak już koniecznie chcesz to zmieniać, to zastanów się nad radiatorkami ZALMAN lub lepiej weź sobie WC załóż i wogule git wtedy bedzie - suuuper chłodzonko i jaki komfort (czyt. cisz ;) ):D:D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A nie latwiej duzy radiator + duzy wentyl, ale wolnoobrotowy? Zreszta tu masz ladnie opisane. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12700 I prosze sie nie zalic ze zamykam temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...