djswistak Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 witam. mam pytanie. w jakim kluczu lub pliku sa zapisane informacje o wersji systemu. chodzi mi o to co wyswietla sie w zakladce ogólne po kliknieciu ikony mój komputer prawym kliwiszem myszki we wlasciwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 sysdm.cpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 sysdm.cpl 1729759[/snapback] a gdzie mam tego szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 C:\Windosw\system32 btw windows też ma wyszuiwarke -> F3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...