ryjeq Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jak zmienic system plikow z RAW na FAT32 w partycji w xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 zerknij na swój avatar i poszukaj partition magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Sprawa nie jest taka super prosta. Windows XP po prostu nie potrafi przetwarzać wielu systemu plików. Obsługuje chyba tylko FAT12, FAT16, FAT32 i NTFS, a pozostałych w żaden sposób nie przetworzy uznając je za nieznany system plików, więc jedyna możliwość z poziomu menadżera dysków to skasowanie danej partycji. Druga możliwość to tak jak napisał mój poprzednik, użycie programu odpowiedniego do tego celu. Edytowane 31 Października 2005 przez GordonInc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A tak pytanko na szybko: jakiego niby cudu użyłeś, aby zapisać dane w trybie RAW? Bo jeśli dysk (partycja) jest pusta, to normalny format powinien rozwiązać sprawę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryjeq Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 chciałem zainstalowac cdlinuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 A ja mam pytanie dotyczące kopiowania, czy jak bym skopiował pliki z dysku na którym mam FAT32 na dysk z NTFS to stało by się coś strasznego, w sensie uszkodzenie plików czy coś podobnego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Nic by się strasznego nie stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SadKamel Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A ja mam pytanie dotyczące kopiowania, czy jak bym skopiował pliki z dysku na którym mam FAT32 na dysk z NTFS to stało by się coś strasznego, w sensie uszkodzenie plików czy coś podobnego?? 1733755[/snapback] I nic nie strasznego sie tez nie stanie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...