froziman Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Witam. Chce zainstalować neostrade z modemem F@ast 800 na Mandraku 10 lecz mam ogromne problemy. Robie wszystko według FAQ ale juz na samym początku mam problemy. Mam archiwum eagle które rozpakowałem i weszłem jako root do tego katalogu przez terminal i zaczynam wpisywać : ./configure - Wywala błąd - "No sych file or Directory" make - najpierw sie cos pokazuje a póxniej równierz wywala 3 błędy dos zawiłe. No i co ja mam zrobic bardzo prosze o pomoc bo juz niemam do tego sił. Edytowane 31 Października 2005 przez froziman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 To se paczke sciagnij... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 http://neostrada.info/instalacja.php?id=sagem_mandrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...