kozel Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 mam plyte gigabyte GA-K8NF-9 na nforce 4. czy sa i gdzie, stery do tego chipsetu? czy powinienem je instalowac? dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 http://www.nvidia.com/object/unix.html szukanie nie boli http://www.nvidia.com/object/linux_nforce_...4_1.0-0306.html - tu masz opisane jak zainstalować i z tej strony sciagasz pod architekture a64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 1730088[/snapback]dzieki, mam ten plik.. uruchamiam go w kosoli - "sh nazwa pliku" i dostaje komunikat, ze nie mam tego pliku, a jest na pulpicie. czego nie zrobilem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 no bo nie jesteś z pulpicie w konosli tylko w katalogu domowym ;) wpisz sobie cd Desktop i powinno ci przejść do pulpitu i teraz możesz wpisywać, ale najlepiej przenieź ten plik do katalogu domowego i tam wydaj polecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 no bo nie jesteś z pulpicie w konosli tylko w katalogu domowym ;) wpisz sobie cd Desktop i powinno ci przejść do pulpitu i teraz możesz wpisywać, ale najlepiej przenieź ten plik do katalogu domowego i tam wydaj polecenie 1732189[/snapback] dzieki. poczatki sa trudne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 wlasciwie to nie ma wiekszego sensu instalacja sterow do chipsetu pod linuxa. net i dzwiek i tak dziala pod nforce4. nie ma co smiecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...