Skocz do zawartości
Wezykowiec

Co Mozna Najlepszego Kupic Za 1100

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to ze narazie mam slbaego kompa orpocz karty Radeon 9550 xt.Mam 1100 zl. do wydania na reszte rzeczy(plyta,procek,ram,zasilka) takie rzeczy jak napedy i dyski mam dobre.Nie wiem co moge najlepszego kupic za taka kase.Chcialbys miec czesci jak najlepsze za ta cene ale ja nie chce sie bawic w overclocking wiec chce aby sprzet bez rzadnego podkracania byl baardzo dobry.Ogolnie co najlepszego mozna kupic za 1100zl, tylko spzret nie ma byc do overclockingu.?? help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy naprawde nikt mi nie moze pomoc...??:(.Mam 1100 zl na plyte,procesor,pamiec zasilke i obudoew.Obudowa moze byc prosta, za 50 dyszek ^^

1731165[/snapback]

Sempron 3000+ S939 (~320)

Asrock 939Dual-SATA2 lub Gigabyte K8NSC (~260)

2 x 512MB PC3200 Kingmax (~370)

jakiś Modecom z zasilaczem 350W

To chyba najlepsza konfiguracja w tej cenie. Zestawy z Celeronem D albo Sempronem S754 (tfu tfu ;)) są o klasę niżej. Rozwijają one skrzydła dopiero po overclockingu, ale od biedy też by uszły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak kolega wyżej, tylko lepiej tego AsRock'a, ma ndn wydajność, a można potem przesiąść się na grafę z pci-ex

pamięci to 2x 512mb TwinMOS Pc-400 cl 2.5 za 350zł w proline.pl

w proline.pl jest buda X-Power 3346 za 59zł

do tego z allegro Delta za 45zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi