aRRoW500 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam! Chcialbym sie dowiedziec xczy istnieje taki program ktory notuje to co mowie aktualnie przez MIC ? Jesli cos wiecie na ten temat to czekam na pomoc. Druga sprawa (by nie tworzyc nowego posta) jak zrobic w Microsoft Outlook'u aby nie sciagal mi poczty z serwera na stale ? bo jak sprawdzam poczte to potem na koncie te maile znikaja. Nie da sie jakos ustawic by tworzyl tylko kopie na komopie czy cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam Co do pierwszego pytania to obawiam sie ze moze byc ciezko. MIalem kiedys jakis program co pozwalal mi mowic on to notowal ale bylo to po angielsku no i pozostawialo to wiele do zyczenia. Lepiej juz sie sprawowaly progsy takie jak voice command. Czyli wydawanie komend glosowych. Co do drugiego to Outlooka nie uzywam ale jak wejdziesz w wlasciwosci konta to musi byc opcja pozostaw wiadomości na serwerze lub cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jest taki program. Nazywa się ViaVoice. Mam wersję demo z 98roku :). Program niestety tylko po angielsku, sluży w zasadzie do sterowania kompem za pomocą głosu, ale mozna mu rownież dyktować tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hideki_ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 w outlooku to proste. we wlasciwosciach konta (chyba w drugiej czy trzeciej zakladce) jest opcja "pozostaw poczte na serwerze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...