virus120 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Lol! Przecież to wygląda tak samo jak KalOnline. Bardzo podobny interfejs, nawet rozplanowanie podobne. W kala grać skończyłem, za to pewnie wezme się jak postawią drugi serw. Jak do tej pory, TIBIA ROX :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Co do sklepu, wciskamy A nastepnie z 1 rzędu wybieramy ostatnią ikonke (skrzynka) i klikamy na nia prawym przyciskiem myszki, wpisujemy anzwe i wybieramy przedmioty jakie chcemy opchnąć. Ot cała filozofia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Lol! Przecież to wygląda tak samo jak KalOnline. Bardzo podobny interfejs, nawet rozplanowanie podobne. W kala grać skończyłem, za to pewnie wezme się jak postawią drugi serw. Jak do tej pory, TIBIA ROX :) :P 1735185[/snapback] Taa to tak samo jest podobne do Kala jak i do Lineage (jak juz ktos wspomnial). W Kala gralem ponad 6 miesiecy , mialem 48 lvl i nie dopatrzylem sie ZADNYCH podobienstw ,ani w interfejsie ani w grafice. Te gry laczy tylko to ,ze sa w swiecie orientu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jak do tej pory, TIBIA ROX :) :P 1735185[/snapback] Jezu Chryste jak mozna grac w tibie... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jezu Chryste jak mozna grac w tibie... :blink: 1735889[/snapback] Tysiace ludzi nie moze sie mylic, tibia to sposob na zycie :D (mam kolege, ktory na tym zarabia - handluje kasa, przedmiotami, koxuje i sprzedaje ;] ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Tysiace ludzi nie moze sie mylic, tibia to sposob na zycie :D (mam kolege, ktory na tym zarabia - handluje kasa, przedmiotami, koxuje i sprzedaje ;] ). 1736154[/snapback] Trzeba dodać, że ta kasa wcale nie jest taka mała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Tysiace ludzi nie moze sie mylic, tibia to sposob na zycie :DDokładnie tak samo myślałem puki w Tibie nie zagrałem... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 moj nick to "Degotar" :-P a co do tibi to moze byc sposobem na zycie jezeli sie na niej zarabia. a jak na niej tracisz (kupujesz postacie itp) oraz zyjesz swiatem tibi a nie realnym to juz nie jest za dobrze :huh: po prostu nie mozna przesadzic :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rino Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 gierka jest darmowa "Silkroad Online is free for play forever." to text z oficjalnej stronki za 3 dni beda usuwac postacie wsztystkie i bedzie wersja beta wiec wartozaczac grac od tego momentu. Co do logowania sa programy do logowania sie do tego typu gier samoczynnie :) al nie bede wam mówił bo za duzo osob bedzie wchodzic :D gierka jest fajna od 20 lvl wybierasz sobie profesje (flage) trader merchant tchief i wiadomo trader przewozi rzeczy z miasta do miasta merchant (warior) osłania karawane a thief okrada i tu sie dopiero gra robi ciekawa postacie wtedy juz lvlujesz nie tylko poziomem postaci ale poziomem kazdej profesji czyli bedziesz mial 2 lvl tvhiefa beeziesz mial wiecej kasy z rabunku i mocniejsze dmge i tak kazda profesja. A profesje zmienia sie w ten sposob ze sciagasz jedna flage (stroj) odczekujesz 10 min i zakladasz inną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Taa to tak samo jest podobne do Kala jak i do Lineage (jak juz ktos wspomnial). W Kala gralem ponad 6 miesiecy , mialem 48 lvl i nie dopatrzylem sie ZADNYCH podobienstw ,ani w interfejsie ani w grafice. Te gry laczy tylko to ,ze sa w swiecie orientu Taaaa... powinieneś zaopatrzeć się w okulary. Interface tej gry nie jest podobny do Kalonline? Screen interfejsu KalOnline: http://cryangel.strefa.pl/kal/screen/screen007.jpg Screen interfejsu z tej gry: http://img497.imageshack.us/my.php?image=silkroad11di.jpg Ale przecież, "system kwadracików" nie jest do siebie podobny... Procentowe ukazywanie experiencu tez nie... :). Gdy grałem w KalOnline, można było tak ustawić interface(poprzestawiać tabele z kwadracikami i procentowym experiencem), że był jeszcze bardziej podobny do tego z tej gry(większośc tabelek na dole). PS. Mapka tez jest podobna ;) PS2. Coś powoli Ci szło to bicie lvli... W sumie nie trzeba cały czas grać - tu przyznam racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Taaaa... powinieneś zaopatrzeć się w okulary. Interface tej gry nie jest podobny do Kalonline? Screen interfejsu KalOnline: 1737103[/snapback] Faktycznie podobny ... w 95% gier MMoRPG interfejs sie sklada z paska skilli , mapy , paska mp/hp oraz exp . Wiec rozwnie dobrze mozesz powiedziec ,ze Silk jest podobny do GuildWars i MU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 hmm moze mi ktos przyblizyc jakie sa profesje ( klasy ) w tej grze ? bo ciezko mi sie zorientowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Do czego sa te szmatki na plecy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rino Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a wioec te szmatki sądo pvp (players vs player) ubierasz jeden kolor szala i walczysz z kazdym kto ma inny kolor musisz miec 10 lvl by moc brać udział w pvp a bija sie przewanie w południowej bramie napewno trafisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Różnia sie czyms te szmatki(pomijajac kolor)? Jakie szmatki wy macie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Panowie w wtorek likwidują wszystkie konta i rejestruja tylko ograniczona liczbe graczy i zaczyna sie beta test , wiec wszystkie wasze osiagniecia idą do kasacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Panowie w wtorek likwidują wszystkie konta i rejestruja tylko ograniczona liczbe graczy i zaczyna sie beta test , wiec wszystkie wasze osiagniecia idą do kasacji 1738643[/snapback] Nie nowosc : P Po za tym konta beda kasowane w poniedzialek , nie we wtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 *Time information Korea: 10:00 AM of Nov. 9th New York: 08:00 AM of Nov. 8th London: 01:00 AM of Nov. 9th Singapore: 09:00 AM of Nov. 9th czyli otwierają beta test w wtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 W srode zaczyna sie closed beta a w poniedzialek likwiduja konta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a do kiedy beta test leci wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Co do logowania sa programy do logowania sie do tego typu gier samoczynnie :) al nie bede wam mówił bo za duzo osob bedzie wchodzic :DProgramy zwane '3rd party' za ktore w wiekszosci mmorpgu mozna dostac bana, bo lamia regulamin na ktory zgadzasz sie tworzac konto. hmm moze mi ktos przyblizyc jakie sa profesje ( klasy ) w tej grze ? bo ciezko mi sie zorientowacNie ma tutaj takich typowych klas jak w innych mmorpgach. Na 20 lvlu mozesz kupic specjalne itemki, zeby "pracowac" jako thief/hunter/trader. "Prace" mozesz zmienic w kazdej chwili(10min cooldown). a do kiedy beta test leci wiesz?[Close Beta test]- Period: 02:00 AM of Nov. 9th ~ 02:00 AM of Nov. 29th (PL) About Closed Beta Test Q: Will characters of Alpha test be initialized after Close Beta Service? A: All characters will be kept from Close Beta Service FOREVER. Q: Do I have to join again to enjoy Close Beta Service? A: The person who is user of Alpha Test Service doesn't need to join again. Q: Do I have to download and install client again to enjoy Close Beta Service? A: When you connect to server, Patch will be started automatically.We will provide you manual patch and full client also for slow Network speed. Q; When Close Beta Service will start? A: Korea: 10:00 AM of Nov. 9th New York: 08:00 AM of Nov. 8th London: 01:00 AM of Nov. 9th Singapore: 09:00 AM of Nov. 9th Q: What will be updated in Close Beta Service? A: Awkward English name of Skill, Item, Monster and etc. will be modified. And 40 new Quests will be updated.Additional Game information will be posted on Homepage. Q: Is Silkroad Online a pay Game? A: Silkroad Online is FREE game FOREVER. New York powinien byc chyba PM. Edytowane 8 Listopada 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rino Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 programik nazywa sie actool i sie pobaw zadnego bana za niego nie dostaniesz sprawdz jak dziala bedziesz wiedzial o co chodzi oby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wszystkie charaktery z beta wersji zostają na zawsze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Panowie leci już beta test ,ale si ciężko wbić na serwer :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 uuu, ciężko się wbić - hehe teraz to praktycznie niemożliwe, mam nauczkę by nie jeść obiadu :lol a właściwie to nie wyłączać gry idąc na obiad. btw. świetna giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) w przyszlym tygodniu nowe servery!! jak korzystac z programu actool ,żeby się wbić na serwer może ktoś coś poradzi Edytowane 10 Listopada 2005 przez Morbider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Morbider - zassałem tego actoola i odpaliłem i nic poza jekgo włączeniem nie robiłem, potem próba zalogowania. I teraz najlepsze przy zwykłym (bez programu) logowaniu max powtórzeń wejścia na serwer zaliczyłem 8 razy potem zawsze DICONECTED, a ze zminimalizowanym actoolem max co naliczyłem 38 razy. Nie wiem jak ma się to do skuteczności bo w obu przypadkach była jednakowa, mniej więcej ok 30min prób na zalogowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Morbider - zassałem tego actoola i odpaliłem i nic poza jekgo włączeniem nie robiłem, potem próba zalogowania. I teraz najlepsze przy zwykłym (bez programu) logowaniu max powtórzeń wejścia na serwer zaliczyłem 8 razy potem zawsze DICONECTED, a ze zminimalizowanym actoolem max co naliczyłem 38 razy. Nie wiem jak ma się to do skuteczności bo w obu przypadkach była jednakowa, mniej więcej ok 30min prób na zalogowanie.ale z actoolem nie musisz siedziedz przy kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 ale z actoolem nie musisz siedziedz przy kompie jakies wskazówki bo nie jarze tego programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 tu masz linka do strony gdzie w jednym z tematów jest sposób na wykorzystanie actool-a, sam jednak wolę tradycyjne wklepywanie, max 30min heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...