Morbider Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 sorka ale gdzie ten link????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 wiem wiem ciała dałem :mur: oto link http://www.silkroad.blo.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEYTHON Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam Wszystkich! Pojawilem sie na tym Forum gdyz tez zaczalem grac w SilkRoad dopiero dzisaj. Chcialme sie zapytac o konfig tego ACTool'a. Sciagnalem go ( http://www.actool.net/ ) ale nie wiem jak go ustawic by mnie logowal do gry... Za pomoc z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Tamto forum nie działa ,nikt nam nie pomorze?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Panowie gra ktoś w to jeszcze ?? Ja dzisiaj ściągnąłem ale nie mogę się zarejestrować :| Pisze "Wrong factor is called" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Panowie gra ktoś w to jeszcze ?? Ja dzisiaj ściągnąłem ale nie mogę się zarejestrować :| Pisze "Wrong factor is called" :/ Nic straconego, ja wczoraj to testowalem, zeby zobacyc czym sie tak ludzie podniecaja. Instalka, update i co... i nie mozna sie wbic na serwer... sa 3 serki i kazdy ciagle overburned, czyli przepelniony. Albo maja takie kiepskie kompy, ze nie moga zwiekszyc tej ilosci, albo taki popyt na gre - mysle sobie. Dobra jakos sie wbilem... w jednym miescie na oko 500os. npc oblepieni, nie mozna w nich trafic. Wychodze na pole a tam pelno graczy, nie ma wolnego moba - lol. Teraz strona tech. Grafa niby ok, ale jednak kanciasta i wredna. Postac sie kulawo kieruje, mozna 'przykleic' sie do slupa, drzewa i musimy cofac jak samochodem, zeby isc dalej. Lagi jak cholera (nie dziwne jak serki sa przepelnione) dochodzace do 2s. wiec gra sie przyjemnie. Tworzenie postaci... hmm nie ma rasy, klasy, wybieramy tylko wyglad i rodzaj oreza jaki mamy na starcie... A co najlepsze czytalem komentarze na ich forum. Jeden byl najlepszy, cos w stylu: dla tej gry zrezygnowalem z wow'a... buahaha... gra jest tak denna, ze az poszla w czelusc, juz lepsze jest mu online. ;] Reasumujac nic mi sie w niej nie podobalo, klimat jakis samurajsko-japonsko-tatarski <lol>, sterowanie tragedia, lagi tragedia, dostac sie na serwer tragedia. -1/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zainstalowałem, zalogowałem się i gram. Dla mnie wypas :) Coś w klimacie ROSE (a ROSE stawiam ponad WoW'a i GW). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelesss Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja terz mam pytanko bo mam mały problem z rejestracją czy oni zawiesili zakadanie nowych kąt czy co bo nie moge się zarejstrować niech ktoś krok po kroku przybliży mi proces rejestracji :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelesss Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jak klikam 'join' to mi wyskakuje to: You can not register, view/modify personnel information And search ID/PW now. Please refer to Notice czy ktoś może mnie poratować bo poczytałem dział Notice i się nie dowiedziałem o co chodzi :sad: yyy zawiesili zakładanie kąt do 30.XII.2005? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszaq Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Z powodu zbyt dużej ilości kont i problemami z dostaniem się na serva zawieszają zakładanie nowych kont do czasu założenia następnego serva lub innego rozwiązania poblemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No to niech wam konta poodawaja ci co nie graja i im sie gra nie podoba np. ath ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibra Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam, bardzo napaliłem się na Silkroad'a ale przy rejestracji na stronie silkroadonline.net gdy juz wypelnie wszystkie dane, klikam na Join i wraca mnie na strone glowna i pisze ; Warining - wronf factor is called próbowałem pare razy! Co robic??? Dodam jeszcze, ze gierke juz zassałem. Z gory dziekuje za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 czy komus chodzi silkroad?? kiedy rusza pełna gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tak ciezko wejsc na oficjalna strone i przeczytac announce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 z tego co wyczytałem, grać bedzie mozna dopiero 24 stycznia koreańskiego czasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remike Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam, właśnie nie dawno założyłem z kumplem klan the knigths of king artur i zbieram ludzi kto chce to niech do mnie napisze na pw lub gg(5244347)A o to link do >>>strony<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Czy ktoś się orientuje trochę w temacie botów do SilkRoada? Generalnie chodzi mi jak zrobić takowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Czy ktoś się orientuje trochę w temacie botów do SilkRoada? Generalnie chodzi mi jak zrobić takowego. http://gamecenter.pl/forum//index.php?showtopic=57132 O coś takiego ci chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Albo o bota, ktory bedzie tlukl za niego xp. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Albo o bota, ktory bedzie tlukl za niego xp. ;] Dokładnie. Miałem na myśli bota, który by w miarę logicznie grał (bez mojej ingernecji) i nabijał mi doświadczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Dokładnie. Miałem na myśli bota, który by w miarę logicznie grał (bez mojej ingernecji) i nabijał mi doświadczenie. Noob !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam. Mam mały, ale denerwujący problem :mur: . Co jakiś czas wyskakuje mi komunikat i gra całkowicie sie wyłącza (często po wielu próbach wbicia się na serwer, a czasem śmiercią postaci i wilka :angry: ) Wpierw myślałem że to wina za mocno wykręconej grafy, ale zmniejszenie taktowania nic nie dało :mur: Podobnie z procesorem... Co może być tego przyczyną? Czy możliwe jest, że winowajcą jest płyta główna (ma spuchnięte kondensatory)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zadna z wyzej wymienionych przez Ciebie ewentualnych przyczyn nie jest prawdziwa. Jest to ogolny blad Silka ,ktory pojawil sie juz jakis czas temu. Kazdemu graczowi czasami wyskakuje taki wlasnie komunikat (mnie rowniez) bez wzgledu na konfiguracje komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ok. Dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Chyba jedna z lepszych free2play MMO. Lokacje ubogie - trzeba przyznac (startowe lokacje to pustka w porwnaniu z np. Teldrassil z WOWa), ale juz postac po maksymalnym zblizeniu i podkreceniu detali IMO niczym nie ustepuje tym z WOW (szczegolnie jak sie stanie pod slonce - ladnie to wyglada). Najbardziej denerwuja jednak lagi i to wlasnie one mnie od tej gry odstraszyly - jak chce pograc, to nie moge sie wbic na serva, a jak juz cudem wejde, to postac reaguje z opoznieniem 2000ms ;/ Na oficjalnym forum bylo napisane ze lagi spowodowane sa tym, ze ludzie masowo sciagaja update'y. Na poczatek lipca zapowiedzieli nowy server, ale to pewnie pomoze tylko na krotko... Edytowane 26 Czerwca 2006 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Po ostatnim updacie pojemnosc serverow zostala zmniejszona aby zlikwidowac lagi co sie udalo. Od tego czasu ani razu nie mialem dc lub jakiegokolwiek laga. Coprawda ciezej sie teraz wbic na server , ale przynajmniej mozna komfortowo grac. Nie wiem dlaczego ludzie wciaz nazekaja na lagi. Ja zaczalem grac w Silka w listopadzie up.r gdy istnial tylko server Xian - wtedy byly lagi : ) Co do 'ubogich' lokacji , to moze masz racje . Sa takie na poczatku , moze do 10 lvu postaci , jednak nie mozna odmowic Silkowi tego ,iz posiada piekne i malownicze lokacje ,ktorych brakuje w wiekszoci MMoRPG Edytowane 26 Czerwca 2006 przez SPY_NET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Co do 'ubogich' lokacji , to moze masz racje . Sa takie na poczatku , moze do 10 lvu postaci , jednak nie mozna odmowic Silkowi tego ,iz posiada piekne i malownicze lokacje ,ktorych brakuje w wiekszoci MMoRPGWiesz, ja gralem do ~8 lvl :] A co do lagów: sprawdzalem na 3-4 serverach i na kazdym czas reakcji wynosil ponad 1s(1000ms). Dla mnie to sa lagi.. bo np. WOW przewaznie mi leci ~100-200ms i nie czuc opoznien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja zaczalem grac w Silka w listopadzie up.r gdy istnial tylko server Xian - wtedy byly lagi : ) a wejscie na serwer było okupione półgodzinnym klikaniem w "connect";) Grałem własnie wtedy i gra wydała mi sie zbyt schematyczna, mało urozmaicona jesli chodzi o bronie i po prostu nużąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a wejscie na serwer było okupione półgodzinnym klikaniem w "connect";) Grałem własnie wtedy i gra wydała mi sie zbyt schematyczna, mało urozmaicona jesli chodzi o bronie i po prostu nużąca. Prosze Cie , nie mow mi ,ze gra jest malo urozmaicona. W wiekszej czesci gier MMoRPG postacie na podobnym lvlu wygladaja niemal tak samo - hordy klonow rozniace sie tylko nickiem. W Silku jest BARDZO duzo kombinacji , miedzy innymi mozna nosic 3 rodzaje ubrania diametralnie sie roznice , postac moze uzywac kazdego rodzaju broni (nie ma przypisanych sztywnych klas postaci), oraz masz do wyboru 26 postaci (male/famale)ktore nie dosc ,ze roznia sie wygladem to takze motoryka (bieganie , odpoczywanie , sposob trzymania bronii) do tego dochodzi mozliwosc zmiany jego wzrostu jak i budowy ciala. Pomnoz teraz sobie te wszystkie kombinacie , wychodzi 390 zakladajac ,ze postacie sa na tym samym lvlu i uzywaja tego samego degree ubioru i bronii nieuwzgledniajac zmiany wzrostu jak i budowy ciala .Rowniez wspomne ,ze ubrania mozna mixowac miedzy soba wiec kombinacji jest kilka razy wiecej. Od kad gram w Silka jeszcze NIGDY nie widzialem postaci wygladajacej tak samo jak ja. Roznorodnosc jest wielkim plusem tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...