roni9 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 siemanko wszystkim!! jestem tu nowy! Mam prośbę, czy są jakieś programy do dzielenia dvd na cd, poniewaz mam splinter cell chaos teory dvd i chce podzielic i nagrac na cd. Odpiszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 możesz podzielić winrarem. robisz obraz płyty dvd, potem klikasz prawyn przyciskiem myszy na plik z obrazem i wybierasz opcje dodaj do archiwum i tam na dole masz takie menu i wybierasz żęby dzieliło plik co 700mb. No i potem zgrywasz każdą cześc na płyte nero czy jakimś innym programem. A jak chcesz spowrotem scalić plik to kopiujesz te pliki z wszystkich płyt do jednego folderu i rozpakowujesz pierwszy plik i po wszystkim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni9 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a nie ma innego sposobu? żeby jakby sie instalowała gra to by wołała o płyte cd2 i tak dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 to chyba zalezy od instalatora gry, bo możesz też zrobić tak że skopiujesz całą zawartośc płyty na dysk i porozdzielasz pliki do osobnych folderów i podczas instalowania instalator może poprosić o wskazanie pliku no i wtedy wskazujesz ten plik, gorzej jeśli wszystkie dane będą upchane do jednego dużego pliku, wtedy bedzie ciężko cokolwiek zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam pytanie a po co chcesz dzielic? Kolega nie ma DVD?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 juz kiedys byl podobny temat i stanal w martwym punkcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Alcohol 120% ma opcje nagrania zamiast dvd na kilku cd... Jednak nie wiem jak i czy to działa... Mam dvd-+rama B) i jest mi to niepotrzebne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Hmm moglbys pokazac gdzie w alcoholu jest taka opcja bo jakos nie umie znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni9 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 no jaro niewidziałem takiej opcji na alchoholu mógłbyś pokazać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Kreator Odczytu > ... > Dziel Plik Co: 700MB Potem jak ponagrywasz wszystko to na innym kompie kopiujesz wszystko do jednego folderu i montujesz plik MDS jako wirtualny napęd. To wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...