Sonybandit Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ostatnio wpadlem na pomysl zeby zaschniety dysze sprobowac odblokowac jakas myjka ultradzxwiekowa. Samemu jescze misie nie zatkaly ale moze ktos wiec cios na ten temat i juz probowal takiego patentu :D ?? Wiem tesh ze takie myjki mozna sciagnac z allegro za niewielkie pieniadze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 po co ultradzwieki ... ciepla woda i pomka/kompresor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonybandit Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wszytko fajnie tylko mi nie chodzi o goraca wode a wlasnie o ultradzwieki gdyz mam dostep do takich myjek i ponawiam pytanie czy ktos jush to opatentowal ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 W firmach napełniających stosuje się właśnie myjki ultradźwiękowe, tylko płyn jest inny niż przy czyszczeniu np. metali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...