chrums Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Siemka mam pytanko do tych którzy posiadają mobo Abit an8 ultra a minowicie Czy ktoś używa na niej karty skystar2? Pytam ponieważ słyszałem, że są problemy na niektórych płytach (NF4) np. asusem (z tego co pamiętam to po włożeniu karty ss2 płyta pada), mam zamiar kupić abita i chciałbym wiedzić czy będzie śmigać. ------------------------- No to fajnie :cry: Abit też odpada to w takim razie może DFI LanParty NF4 ultra-d? Edytowane 31 Października 2005 przez chrums Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153605&hl=skystar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Tutaj byl porszany bezposrednio temat o Skystar2 i abit an8 ultra Mogles tam zapytac.. KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...