Trojan_2 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jaka dystrybucja lepsza do zainstalowania na platwormie 64b???: Debian3.1 czy Ubuntu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ubuntu jest oparte na Debianie, więc WIELKIEJ różnicy nie ma. Generalnie ja wybrałbym Debiana, ze względu na: * większe wsparcie * ilość pakietów Za Ubuntu przemawia zaś: * szybkość instalacji * mniejsza instalka Musisz sam wybrać. Ja wybrałem Debiana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojan_2 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 no pewnie ze musze sam wybrac ale chodziło o to zeby przedstawic wszystkie za i przeciw!!!:) I chyba bedzie to Debian ;) Wiec dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linuptaq Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Rowniez polecam Debiana :) a dla szybkiej instalacji mozesz zrobic tak ze instalujesz knoppixa na twardy dysk , z wersja 3.6 tak kiedys robilem, cala instalacja trwa okolo 30 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojan_2 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Raczej na szybkoôci instalacji mi za bardzo nie zalezy bardziej na jakoôci instalowanej dystrybucji!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://jakilinux.org/compare.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Chcesz mieć łatwo i przyjemnie - Ubuntu, masz odrobinę samozaparcia i wolnego czasu - Debian .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...