Skocz do zawartości
Gość

Jaki Lcd Z Funkcją Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam byłem dziś w makro z chęcią zakupu monitora LCD (panoramka od siemensa i fuji) Lecz mojemu ojcu nie spodobał się ale za to spodobały się lcd'ki z funkcją TV a dokładniej LG L193ST mi w sumie też on się podoba :lol: i stary stwierdził że w jest gotów wydać te 2500zł na jakiegoś LCD z funkcją TV i tutaj pytanie co polecacie czy ten LG syci a może jest coś lepszego do dostania. Ewentualnie może być coś do 3kzł ale monitorek musi być naprawde tego wart.

P.S. Czy telewizory LCD dobrze się spisują jako monitory??? chodzi mi o coś takiego http://www.topmarket.pl/telewizory_lcd/GRU...51-8510_TOP.php czy takie cacko zda egzamin jako monitor ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wziął LG - lepsze parametry (m.in. kąty widzenia, kontrast), dłuższa gwarancja i jak dla mnie ładniejszy design :-) . Jak nie musiałbyś mieć monitorka z funkcją TV to za tę kaske możesz kupić zajebisty monitorek na matrycy PVA MVA.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze wiem mi w sumie ta funkcja TV to nie potrzebna jest ale mój stary chce kupić coś takiego a to jest jego kasa więc ja nic do gadania nie mam i chyba faktycznie z takiego typu urządzeń teb LG chyba bedzie najlepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi