Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam byłem dziś w makro z chęcią zakupu monitora LCD (panoramka od siemensa i fuji) Lecz mojemu ojcu nie spodobał się ale za to spodobały się lcd'ki z funkcją TV a dokładniej LG L193ST mi w sumie też on się podoba :lol: i stary stwierdził że w jest gotów wydać te 2500zł na jakiegoś LCD z funkcją TV i tutaj pytanie co polecacie czy ten LG syci a może jest coś lepszego do dostania. Ewentualnie może być coś do 3kzł ale monitorek musi być naprawde tego wart. P.S. Czy telewizory LCD dobrze się spisują jako monitory??? chodzi mi o coś takiego http://www.topmarket.pl/telewizory_lcd/GRU...51-8510_TOP.php czy takie cacko zda egzamin jako monitor ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja bym wziął LG - lepsze parametry (m.in. kąty widzenia, kontrast), dłuższa gwarancja i jak dla mnie ładniejszy design :-) . Jak nie musiałbyś mieć monitorka z funkcją TV to za tę kaske możesz kupić zajebisty monitorek na matrycy PVA MVA. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 kurcze wiem mi w sumie ta funkcja TV to nie potrzebna jest ale mój stary chce kupić coś takiego a to jest jego kasa więc ja nic do gadania nie mam i chyba faktycznie z takiego typu urządzeń teb LG chyba bedzie najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...