Skocz do zawartości
makabda

Jak Się Wylogować?

Rekomendowane odpowiedzi

Reklama w górnej części forum uniemożliwia wylogowanie i dostęp do innych opcji poczynając Pokaż nowe posty w lewo. Przypuszczam, że są tam też inne polecenia, ale już zdążyłem o nich zapomnieć. Co do wylogowania, na ogół można to zrobić (w innych forach) a tu jakby nie. Dedukuję, że polecenie wylogowania ukryte jest pod reklamą.

Używam Opery 8.50 i raczej nie sądzę, że ten efekt to wina mojego browsera. Coś się chyba sypło w CSS.

Takie forum! Takie aspiracje! Taka obsuwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tych kilku osób które z jakiś powodów używają 800x600 lub w dół przeznaczony jest skin desert w którym wszystko jest widoczne.

Nie przewidujemy w momencie gdy ponad 95% osób korzysta z wyższych rozdzielczości dostosowywać wszystkich skinów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to tylko wina rozdzielczości. U mnie np przy 1024x768 tez takie zjawisko występuje. Tylko, że ja mam problemy z flashem, a dokładniej mówiąc nie mam go zainstalowanego :) Ale wole juz białe coś, co mi przesłania kawalek forum (w sumie to malutki i mało istotny) niz latająca, skacząca na kolorowo reklamę. Mówiąc krótko - trzeba sie w zyciu doszukiwac pozytywów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj to nie dobrze że wydłubałeś bo

Od dnia 7 września 2005 roku obowiązuje nowy, zaktualizowany regulamin. Można go przeczytać klikając tutaj.

Najważniejsze zmiany:

Dodano punkt dotyczący blokowania reklam.

1731739[/snapback]

Nie mam żadnych blokerów na FF a reklamy nie widze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi