makabda Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Reklama w górnej części forum uniemożliwia wylogowanie i dostęp do innych opcji poczynając Pokaż nowe posty w lewo. Przypuszczam, że są tam też inne polecenia, ale już zdążyłem o nich zapomnieć. Co do wylogowania, na ogół można to zrobić (w innych forach) a tu jakby nie. Dedukuję, że polecenie wylogowania ukryte jest pod reklamą. Używam Opery 8.50 i raczej nie sądzę, że ten efekt to wina mojego browsera. Coś się chyba sypło w CSS. Takie forum! Takie aspiracje! Taka obsuwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 To chyba coś u Ciebie z ustawieniami - ewentualnie Flashem. Też mam Operę 8.5 i wszystko ładnie wygląda. W na jakiej rozdzielczości siedzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wypadało by kupić sobie wiekszy monitor i ustawić wiekszą rozdzielczośc niz 800x600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Dla tych kilku osób które z jakiś powodów używają 800x600 lub w dół przeznaczony jest skin desert w którym wszystko jest widoczne. Nie przewidujemy w momencie gdy ponad 95% osób korzysta z wyższych rozdzielczości dostosowywać wszystkich skinów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 No umnie też widać wszystko jak na dłoni :) Nic się niechowa korzystam w pełni możliwości z forum i z jego opcji i również mam opere 8.5.A co do rozdzielczości to mam 1152x864 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Nie jest to tylko wina rozdzielczości. U mnie np przy 1024x768 tez takie zjawisko występuje. Tylko, że ja mam problemy z flashem, a dokładniej mówiąc nie mam go zainstalowanego :) Ale wole juz białe coś, co mi przesłania kawalek forum (w sumie to malutki i mało istotny) niz latająca, skacząca na kolorowo reklamę. Mówiąc krótko - trzeba sie w zyciu doszukiwac pozytywów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Właściwie w przypadku OPery przy 800x600 powinno wystarczyc też kilkukrotne wcisniecie minusa na numerycznej. Przy tej rozdzielczosci po niewielkim zmniejszeniu nadal powinno być wszystko czytelne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 1024, skin default i opera 8,50 i zadnych reklam nie zauwazylem a zadnego blokera nie uzywam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Firefox 1.0.7 1024x768 też nie mam reklam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 oj to nie dobrze że wydłubałeś bo Od dnia 7 września 2005 roku obowiązuje nowy, zaktualizowany regulamin. Można go przeczytać klikając tutaj. Najważniejsze zmiany: Dodano punkt dotyczący blokowania reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 oj to nie dobrze że wydłubałeś bo Od dnia 7 września 2005 roku obowiązuje nowy, zaktualizowany regulamin. Można go przeczytać klikając tutaj. Najważniejsze zmiany: Dodano punkt dotyczący blokowania reklam. 1731739[/snapback] Nie mam żadnych blokerów na FF a reklamy nie widze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja mam Firefox 1.0.7 na 1024x768 i reklama blokująca wylogowanie była. Jednak po zamknięciu SlideBar'a przeskoczyła do góry i jest już OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...