jasiux Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Witam. Potrzebuję coś cichego i taniego na Celerona 478 2.4@3.0 Nie ukrywam że im taniej tym lepiej. Boxowy cooler mnie po prostu wkurza już. Co polecicie? Edytowane 31 Października 2005 przez jasiux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Artic freezer4 . poszukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiux Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=68705087 że taki cudak niby? :) w sumie 59 też dobra cena :P Ciekawe jak to w praktyce wychodzi, ma to ktoś może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119544 Tu masz caly temat o tym "cudaku". Na przyszlosc uzyj opcji szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooRtleS Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mi sie wydaje ze ten moze byc dobry: Pentagram Freezone QVC-120 Cu+. Sam mam podobny i jestm zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiux Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Mi sie wydaje ze ten moze byc dobry: 1730569[/snapback] Do 100zł, nic powyżej. chyba ze ten: http://allegro.pl/show_item.php?item=69892927 co lepsze? cena/jakosc Edytowane 1 Listopada 2005 przez jasiux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Do 100zł, nic powyżej. 1730603[/snapback] Używany Zalmek 7k-cu Cena na allegro: do 85zl+ewentualne koszty przesyłki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsl Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam cooling freezera 4 na moim celeronku 2.4 i jestem zadowolony. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiux Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 duzo ciszej jak na suszarce boxowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Różnica między Pentagramem/ Zalmanem i Arctic`iem jest taka, że przy tych pierwszych coolerach będziesz trochę lepiej dmuchał na układy zasilające CPU na płycie głównej. Zatem, nie chłodzisz samego CPU, a również Mosfety, chipset i trochę RAM. Aha... byłem wczoraj u znajomego: Celer 315D - 2,26GHz przy bardzo małej obudowie bez wentyli, i Pentagramie Qc-80Cu na max (2800rpm) miał 54C po instalacji Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A ja na swoim sempku @ 2540MHz @ 1,45v mam max 41 stopni po kilku h stresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiux Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Kupiłem AC Freezer 4, jutro napiszę co i jak, zrobię testy przed i po :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiux Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ok, w stresie temp mniejsza o 10C przy o wiele niższym hałasie, i przy zamkniętej budzie (wcześniej otwarta buda). Myślę że się opłacało. Przesrana pasta ta co ją dają, strasznie gęsta. Ale jakoś dałem radę :) Temp Przed: 62-66C Po: max 53C Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...