AdamDyczkowski Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Czy głośniki MT 341 TORNADA 5.1(media-tech 180W) będą dobrze działać z Sound Blaster Live 5.1 bo planuje taki zakup Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Trzecie pytanie o glosniki media tech dzisiaj. Ciekawe ile jeszcze bedzie, bo do polnocy trzy godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Czy głośniki MT 341 TORNADA 5.1(media-tech 180W) będą dobrze działać z Sound Blaster Live 5.1 bo planuje taki zakup Adam A czemu maja nie dzialac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jak kazde glosniki mt beda dzialac tak sobie. Kup creativa chociaz 5100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jak kazde glosniki mt beda dzialac tak sobie. Kup creativa chociaz 5100 Wlasnie mialem to napisac - MT sucks :) Lepiej najtanszy model Creative gra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Albo jeden z tańszych zestawików Kinyo (www.kinyo.com.tw). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Albo jeden z tańszych zestawików Kinyo (www.kinyo.com.tw).A co to? gdzies mozna w ogole to kupic? najpierw na wlasne uszy posluchac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Albo jeden z tańszych zestawików Kinyo (www.kinyo.com.tw).A co to? gdzies mozna w ogole to kupic? najpierw na wlasne uszy posluchac?Można posłuchać np. u mnie 8) Mam zestawik R-565 (zakupiony za jakieś 400-450 zł). Parametry znacznie lepsze od zestawu Creativa w podobnej cenie. Poza tym większy subwoofer i pilot bez kabla (w Creativie jest na kablu). Do kupienia w: http://www.apollo.net.pl/ http://www.msd.com.pl/ MSD ma sklep w Gdańsku - tam kupiłem :D i jestem very zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...