HGT Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam.. Jestem maniakiem filmowym i z racji tego sciągam sobie przeróżne trailery.(takie zboczenie) I jest w necie pewna strona, która posiada duże archiwum trailerów filmowych, które mnie interesują.. Peoblem jest jednak taki, że tam można sobie tylko puscić filmik, a nie można go zapisać na dysku.. Jak się naciska przwy przycisk na myszy to wyskakuje "sorry.. right click is enabled" Pytanie moje takie. Da się jakoś to obejść i zapisać ten filmik na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Otwórz sobie źródło strony i wyciągnij link do pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGT Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Niestety nie rozumiem jezyka html... Przeglądałem źródło z tej strony, i nie mam pojecia gdzie tam może być link do tego filmiku.. Dokładnie to zależy mi na filmikach z tej strony "http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=6095" Naciskam na Preview z czerwonej ramki filmu "Nick of time" i łączy mnie z flmikiem.. Może mnie ktoś pokierować, jak wydobyć np: ten filmik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) jak otworzy się nowe okno z klipem, to wyłącz javascript w przeglądarce, on blokuje ppm :> chociaż te klipy mogą byc ładowane dynamicznie we flashu, wtedy d... blada Edytowane 4 Listopada 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja kiedyś ściągałem takie media strumieniowe progamem NetTransport. Poszukaj sobie, może akurat się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...