BikerBo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 witam, dzis odpalilem sobie 3d marka 03 nastepny raz, pierwszym razem, poz alozeniu kart odrazu mialem 3408, teraz mialem 2236 !? dlaczego wynik sie tak obnizyl ? pomocy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 System moze juz do wymiany? Miales teraz jakies programy w tle pootwierane? To moze niezle zamulic sprzet i wyniki bemchmarkow beda duzo nizsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 juz wiem czemu :) w ustawieniach ekranu w zakladce 3d mialem ustawiona przy pierwszym benchmarku na zrownowazone, ja teraz uzywam wysoka jakosc, wrocilem na czas bencha do zrow. i mam 3733 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 juz wiem czemu :) w ustawieniach ekranu w zakladce 3d mialem ustawiona przy pierwszym benchmarku na zrownowazone, ja teraz uzywam wysoka jakosc, wrocilem na czas bencha do zrow. i mam 3733 1730755[/snapback] Podczas testu tez nie wolno ruszac myszka. ;) tak! nie zartuje :) to zaniza ilosc pktow o okolo 1000! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...