Mr.Bass Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Witam, posiadam karte Gigabyte Maya II 9700PRO i postanowilem zmienic na niej chlodzenie na Pentagram XC-80 Cu. Zestawu jeszcze nie kupilem poniewaz niewiem czy mozna zdjac stare radiatory z tej karty (przypomne tylko ze posiada ona radiatory na pamieciach tylko z 1 strony... :/). Jezeli mozna odkleic jakos stare radiatory nie wyrywajac kawalka pamieci ;) prosilbym o rade jak to poprawnie zrobic. THX Edytowane 1 Listopada 2005 przez Mr.Bass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 rozgrzej karte jakims 3dmarkiem , szybko wyłącz kompa i krec radiatorem w lewo i prawo. powinno zadzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 lub jeśli nie lubisz się śpieszyć z tym wyjmowaniem karty to polecam suszarką do włosów ogrzać radiatory i pokrecić na lewo i prawo, zejdą napewno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 radziłbym to zrobić bardzo delikatnie i z wyczuciem, ja na poprzedniej karcie (radeon 9800se@pro) nie urwałem pamięci ale naderwałem połączenie i był z tym spory problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja jak mialem radiatory przyklejone na klej utwardzajacy sie pod wplywem ciepla musialem karte zlekka przymrozic i wtedy same odpadly:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...