Aalina Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam Zainteresowała mnie oferta w Avansie dotycząca Panasonica Lumix DMC LS1 - stabilizator obrazu i cena 699zł. Co sądzicie o ofercie i o tym aparacie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Aalina napisał(a): Witam Zainteresowała mnie oferta w Avansie dotycząca Panasonica Lumix DMC LS1 - stabilizator obrazu i cena 699zł. Co sądzicie o ofercie i o tym aparacie? :lol: 1730811[/snapback] Za podobną kase możesz jeszcze dostaś Sony S40... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aalina Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam Jednak zdecydowałam się na zakup Panasonica LS1 i nie żałuję :D Robi bardzo ładne zdjęcia, nawet moje dzieci potrafią nim zrobić ładne zdjęcia :D Jest prosty w obsłudze, baterie długo trzymają, zrobiłam już ponad 200 zdjęć, a dopiero drugie baterie włożyłam a jeszcze na nich trochę zdjęć porobię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 bardzo dobry aparacik, tryb auto dziala rewelacyjnie, zoom optyczny jest swietny, zdjecia w maksymalnej rozdzielczosci waza chyba 1,5mb, wychwytuje duzo szczegolow, duzo opcji konfiguracji, ekranik lcd very good ;) na dokladke jeszcze profile (zima,party,zdjecie itp) tryb uproszczony+profile daja juz takie mozliwosci ze na tryb normalny przelaczac tylko jak chce sie miec wiecej informacji na lcd ;) tylko ze ja go pare miechow temu kupilem za nieco ponad 1000zl i teraz mnie cholera bierze jak wide ze obnizki w zwiazku z wejsciem saturna :mur: :mur: :mur: :angry: :huh: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...