Skocz do zawartości
Aalina

Co Sądzicie O Panasonicu Lumix Dmc Ls1

Rekomendowane odpowiedzi

Aalina napisał(a):

Witam

Zainteresowała mnie oferta w Avansie dotycząca Panasonica Lumix DMC LS1 - stabilizator obrazu i cena 699zł. Co sądzicie o ofercie i o tym aparacie? :lol:

1730811[/snapback]

Za podobną kase możesz jeszcze dostaś Sony S40...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jednak zdecydowałam się na zakup Panasonica LS1 i nie żałuję :D

Robi bardzo ładne zdjęcia, nawet moje dzieci potrafią nim zrobić ładne zdjęcia :D

Jest prosty w obsłudze, baterie długo trzymają, zrobiłam już ponad 200 zdjęć, a dopiero drugie baterie włożyłam a jeszcze na nich trochę zdjęć porobię :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dobry aparacik, tryb auto dziala rewelacyjnie, zoom optyczny jest swietny, zdjecia w maksymalnej rozdzielczosci waza chyba 1,5mb, wychwytuje duzo szczegolow, duzo opcji konfiguracji, ekranik lcd very good ;)

na dokladke jeszcze profile (zima,party,zdjecie itp)

tryb uproszczony+profile daja juz takie mozliwosci ze na tryb normalny przelaczac tylko jak chce sie miec wiecej informacji na lcd ;)

tylko ze ja go pare miechow temu kupilem za nieco ponad 1000zl i teraz mnie cholera bierze jak wide ze obnizki w zwiazku z wejsciem saturna :mur: :mur: :mur: :angry: :huh: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi