Vegan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 a kombinacja 50% destylu i 50 % borygo ? coś zmieni ?? (zmniejszy korozje) lub wydłuży ją w czasie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 a kombinacja 50% destylu i 50 % borygo ? coś zmieni ?? (zmniejszy korozje) lub wydłuży ją w czasie ?? Ja tak wlasnie mialem, efekt = po 6 miesiacach blok zieloniutki w srodku :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 może jestem marudny .... ale to mnie zastanawia :-) a coś takiego ... 100% alkochol ... np denaturat ... lub 50% denaturat 5o% borygo ... jakieś uwagi ?? Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 przy czystym alkoholu (100% :D) to musiałbyś mieć superszczelny układ bo alkohol zarypiście szybko by Ci wyparował ..... No i nie byłoby to już WC :twisted: Pozatym alkohol etylow (bo chyba o nim jest mowa) teżjest roztworem polarnym ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 no to lipka ... :-( może mi ktoś dać jakiś link do jakiegoś info o tej korozji ?? bym sie do edukował Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...