mikolajlala Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Mi maks na tej plytce to 250 Mhz jak probowalem wiecej czyli np 275 Mhz to jush nie poszlo i trzeba bylo robic restart plytki :( oczywiscie obnizylem pamieci na 266 i zmniejszylem dzielnik X3 ale i tak nie startnal :( ma ktos moze z was ta plytke i pojechal z tym bardziej niz ja ?? Edytowane 1 Listopada 2005 przez mikolajlala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 z tego co widziałem na innych forach, to tap łytka, nei radzi sonei z htt wiekszym niz 250, moze jednak cos sie zmieniło juz, nei wiem, trzeba było brać an8u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Można założyć że Twój procesor więcej nie idzie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajlala Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 z tego co widziałem na innych forach, to tap łytka, nei radzi sonei z htt wiekszym niz 250, moze jednak cos sie zmieniło juz, nei wiem, trzeba było brać an8u 1730957[/snapback] no wiem teraz zaluje ale nie bede jush zminail moze za pol roku :( ale mi sie cos zdaje ze nie pojdzie po wgraniu nowego biosu w ktorym pisze ze nie mozna przekroczyc 250 :( chyba ze zle zrozumialem i mozna :P Fixed the issue that the external clock cannot be set higher than 250MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 No to znaczy ze zostalo cos tam naprawione co nie pozwalalo na przekroczenie htt 250mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 I co? Można już przekroczyć HTT 250? Czy jeszcze nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajlala Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 no to bedziemy probowac :P ale to dopiero za tydzien :P bo czasu nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A nie możnaby juto się pobawić płytą? W poniedziałek zamawiam kompa i nie wiem czy wżiąć ASUSA A8N-E czy tego Abita. Może znajdziesz chwilkę czasu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wez Abita AN8/ultra...plyta bezkonkurencyjna w swoim przedziale cenowym.. Abit k8n to po prostu troche wykastrowany an8 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Tak, ale skąd mam wziąć kasę na AN8/ULTRA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 AN8-v Czemu ja nigdzie w sklepie internetowym nie widze abita k8n tylko kn8 ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Co jest? W opsie pisze" Rodzaj pamięci DDR2 " http://www.imperium.net.pl/abit-an8-nforce4-s939-p-5791.html Szukam płyty na której będzie nF 4 Ultra a nie zwwykły. Chyba kupię tego ASUSA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 bug jakis :P Pamięć cztery 184-pinowe gniazda DIMM współpraca z pamięcią DDR 400/333/266 (bez ECC), z możliwością pracy w trybie dwukanałowym obsługa do 4 modułów DDR DIMM, w sumie maks. do 4 GB RAM a roznica nF4 od nF4-Ultra w praktyce to tylko SATA2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A co oznacza "Fixed the issue that the external clock cannot be set higher than 250MHz." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuHash Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 oznacza ze rozwiazano problem z ustawieniem htt powyzej 250... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 W czym ten Abit(KN8 Ultra) jest lepszy od Asusa(A8N-E)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 W czym ten Abit(KN8 Ultra) jest lepszy od Asusa(A8N-E)? Z tych dwoch to kupilbym Asusa nawet sobie radzil ;P co prawda wydajnosc mial gorsza od Abita AN8, ale jest tanszy. jedynie co przeszkadza: chlodzenie chipsetu ;P niedopracowane biosy :/ (albo timingi na ram sie krzacza, albo nie dziala HTT powyzej 300 :lol: :lol2: ) i poczesci "minus" max Vcore 1.55V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A jakie są największe wady i zalety płyty Abit KN8 Ultra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...