tomciotom Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Chcę sobie kupić 19'' wybór padł na samsunga, ale nie wiem który model lepszy. Ma on służyć głównie do gier i filmów. Brać DF czy MB i czy one się różnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 DF to zapewne rodzaj zastosowanego kineskopu czyli w tym wypadku Dyna flat a MB to nie wiem co to za skrót :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 MB oznacza funkcję Magic Bright. Pozwala ona dobrać rozświetlenie i kontrast kineskopu w zależności od tego co oglądamy i przy jakim oświetleniu. Dostępne są cztery tryby pracy: edycje tekstu, Internet, gry i filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Tak jak kolega wyżej napisał; bierz MB. W swoim monitorku mam podobną opcję tylko nazywa się BrightView i bardzo się przydaję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...