dzwonko Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam. No i niestety muszę kupic oryginalnego Windowsa XP. Kupie Home OEM bo na Prof. nie mam kasy. Dlatego mam pytanie. Czy za pomocą Win XP Home mozna bez problemu dzielić internet na 2 kompy za pomocą skrętki i kart sieciowych na płytach? Na stonach MS jest napisane że Home ma spore ograniczenia przy pracy w sieci. Mam kompa na którym będzie zaintalowany Home - on jest też połączony z internetem (radiówką) i drugi komp z Prof na laptopie. Czy będę mógł to połączyć skrętką by bez problemu wszystko działało? Acha, i jak to jest z tymi licencjami ma Windowsa OEM - podobno jest stara i nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gekko Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMaN Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Oczywiscie ze mozesz, wystarczy ze w ustawieniac karty sieciowej w home ustawisz zewul innym urztkownikom sie na laczenie sie prze ten kmputer z siecia, czy jakos tak....... ale fakt , mozna polaczyc sie .... ja jade tak od 3 miechow na 2 kompach :] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...