Xaz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jeśli chcesz cichą zasiłke to zlookaj Tagany, podobno niesłyszalne [wszystko zależy od upodobań ofkoz]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax0000 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Megabajt to też coś codegenopodobnego, a tracer jest robiony przez megabajta... 1737728[/snapback] to lepiej tego niepisz bo sam chcesz sprzedać zasilacz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 już sprzedałem i kupiłem chiefteca za tyle samo co go sprzedałem :D... Megabajt miał dwa lata i zepsuty wentylator, a Chieftec rok... :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax0000 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) znalazłeś naiwniakado zasilacza :lol: a co do ramu to już niemiałem kasy i tak przekroczyłem budżet o 400 zł :sad: Edytowane 6 Listopada 2005 przez madmax0000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...