mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Mam sprzęt jak w sygnaturce i w 3Dmark05, w niektórych miejscach FPS spada mi do 0(ZERA) :mur: !!! Czego to wina i jak temu zaradzić??? Edytowane 1 Listopada 2005 przez mikimisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 zainstaluj sterowniki do karty graficznej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 zainstaluj sterowniki do karty graficznej :lol2: 1731037[/snapback] ale śmieszne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 IMHO to właśnie na winę sterowników wygląda... A jaki masz wynik w tym 3DMarku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 IMHO to właśnie na winę sterowników wygląda... A jaki masz wynik w tym 3DMarku? 1731045[/snapback] nie mam bo test się tak zacina, ze go nie zkończyłem a sterowniki mam takie NGO NVIDIA Optimized Driver v81.26 z http://downloads.guru3d.com/download.php?id=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A nie jest to przypadkiem w czasie kiedy jest testowana wydajność CPU? Bo jeżeli tak to to normalka Rozpoznasz to po tym że test jest w 800x600 (no chyba że się mylę) Jeżeli nie to, podmień 1. stery od mobo 2. stery od grafy 3. sciagnij najnowszy patch do 3dmarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zmień stery na orginalne z tej strony stery które podałeś są zoptymalizowane jedynie pod 7800 i smętnie działają na uwaga starych kartach graficznych :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) A nie jest to przypadkiem w czasie kiedy jest testowana wydajność CPU? Bo jeżeli tak to to normalka Rozpoznasz to po tym że test jest w 800x600 (no chyba że się mylę) Jeżeli nie to, podmień 1. stery od mobo 2. stery od grafy 3. sciagnij najnowszy patch do 3dmarka 1731062[/snapback] jakie stery byś polecił do mobo?? Edytowane 1 Listopada 2005 przez mikimisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Twój asrock jest nan sisie więc raczej polecam zaciągnąć sterowniki od producenta tu stronka do niego mam nadzieje że jakoś da rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Twój asrock jest nan sisie więc raczej polecam zaciągnąć sterowniki od producenta 1731116[/snapback] thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 wyciąnąłem 3056 pkt ale... patrząc na inne wyniki czuję się pewien niedosyt... da się jeszcze coś zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 wyciąnąłem 3056 pkt ale... patrząc na inne wyniki czuję się pewien niedosyt... da się jeszcze coś zrobić?? 1731198[/snapback] plytka, procek ( slabe ) i pewnie fsb niskie, nie ma co liczyc na super wyniki .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam tą samą płytę i to jest szajs tak wolna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Nam tym procku ramie i mobo to i tak sie ciesz.............. Ja na tym co w sygnaturce boz OC mam 4500pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...