lgolebio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam Szukam płyty głównej pod socket 478 (Celeron 1.7GHz) najlepszej w cenie do 100 zł. Co polecacie?? (głównie z dostępnych na allegro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja mam ECS P4S5A, którą mogę ci (jak ładnie poprosisz <_< ) sprzedać;) U mnie już siedzi 2 lata, P4 1,7 hula:P 0 awarii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam nie miłe doświadczenia z płytami ECS'a. Zastanawiam się nad tą MSI http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68978773. Jak myślicie jest to dobra płyta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Za tą cenę znajdź najlepiej coś na i845PE... Najlepsze będzie...Jakiś Gigabyte czy cuś... Byle na Intelowskim czipsecie;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Za tą cenę znajdź najlepiej coś na i845PE... Najlepsze będzie...Jakiś Gigabyte czy cuś... Byle na Intelowskim czipsecie;P 1731596[/snapback] Zgadzam się. Tu jest dość tanio: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70292519 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mam w domu starą kartę graficzną ATI 9200 na AGP 8x czy płyta będzie w stanie ją obsłużyć ?? Napisane jest, że płyta obsługuje 4x i czy oznacza to, że nie będę mógł włożyć tej karty do Albatrona?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Będziesz mógł, AGP x4 i x8 są kompatybilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Bierz tego Albatrona, nie jest to Abit BE-7 ale powinno fajnie śmigać... Szkoda,że procek taki słaby...:/ Pomyśl nad Celeronem D, na tej płycie dobra seria może nawet do 3,6Ghz pójdzie, przy pamięciach 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...