astray Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam, moja siostra posiada w/w odtwarzacz MP3, model 256mb, ostatnio jak chciala dograc piosenki okazalo sie ze nie mozna sie dostac do dysku, po podlaczeniu widzi odtwarzacz ale nie mozna zobaczyc ani plikow ani nawet wlasciwosci dysku, czy to znaczy ze pamiec jest uszkodzona ? plz help, odtwarzac muzyke mozna normalnie ale nie mozna ani kasowac ani dogrywac ani zobaczyc zawartosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafatek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam, moja siostra posiada w/w odtwarzacz MP3, model 256mb, ostatnio jak chciala dograc piosenki okazalo sie ze nie mozna sie dostac do dysku, po podlaczeniu widzi odtwarzacz ale nie mozna zobaczyc ani plikow ani nawet wlasciwosci dysku, czy to znaczy ze pamiec jest uszkodzona ? plz help, odtwarzac muzyke mozna normalnie ale nie mozna ani kasowac ani dogrywac ani zobaczyc zawartosci Witam,mampodobny porblem z modelem 128 Mb, jakgo rozwiazales?? mojnr gg to 687639 napiszpisz pilsss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...