CiCi Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Mam nagrywarge LG 12x. Pewnego razu jak odlaczalem zasilanie od nagrywarki peklo mi wejscie od zasilania. Wszystko dziala tylko ze plastik troche sie rusza. Kilka dni temu nagrywalem sobie plytke i w polowie nagrywarka skonczyla nagrywac i nie chce nagrywac juz zadnej plytki. Odczytuje plytki dobrze lecz nie chce nagrywac. Sprawdzelem u kolegi i bylo to samo. No i moje pytanie ... Czy bede mial jakies problemy podczas reklamowania? Sa jakies przepisy na takie przypadki? Zaznaczam ze nagrywarka napewno nie padla z winy zasialania. Dzieki za wszystkie propozycje oraz podpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 To zależy od dobrej woli serwisanta. Jak się uprze to ma powód do odmówienia przyjęcia. Jak będzie gość w porządku to przyjmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSTaH Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Jak niechce nagrywać to wal do sprzedawcy i pokaż mu, że rzeczywiście nienagrywa. Niewspominaj mu o tym zwichrowanym plastiku, jeżeli sam niezauważy. Zresztą Ty reklamujesz to że nagrywarka niedziała i ten plastik to niepowinien nikogo obchodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Towar zostanie przyjęty warunkowo, lub nie przyjety ze względu na uszkodzenie mechaniczne, tak samo z prockami, mogles miec athlona ukruszonego przez rok i po roku padł wogóle z innej przyczyny, jak myslisz sprzedawce nie bedzie patrzał na inne przyczyny ale tylko na ukruszenie, bo od ukruszenia mogł paść, ale ty i tak wiedziałes ze to nie od tego bo przez rok było OK. :) Troszke zakrecilem ale chyba zrozumiecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 w 100% zgadzam sie z reszta zalerzy od sprzedawcy , ja osobiscie znam takiego ktory nie takie sprzety na reklamacje przyjmowal :) , ale jak wymyslisz jakas ladna bajke z tym plastikiem to nie bedzie problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 PITer - to nie jest tak jak do końca mówisz. Jak Athlon padnie, a jest ukruszony to serwisant zawsze może powiedzieć, że to wina ukruszenia. A jeżeli wtyczka zasilająca jest uszkodzona to nagrywarka niedziałałaby wogule. Miałem podobną sytucję z dyskiem. Padł mi Samsung i ułamana był kawałek plastiku od taśmy. Dysk było używany jako przenośny więc kiedyś mi się ułamał. Oddałem do serwisu, po 2 tyg miałem nowy dysk bez żadnych problemów..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Ten plastik od zasilania jest dosyc mocno ulamany tzn plastik calkiem nie odpadl ale sie rusza a wraz z nim jeden z bolcow od zasilania. Aha i w sklepie mi powiedzieli ze wysylaja wszystkich klientow z produkami LG ktore chca zareklamowac do "autoryzowanej stacji serwisowej LG". Dzis sie tam wybieram. Dzieki za wszystkie podpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...