wilk100 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 fajna obudowa , najlepiej przy jej skladaniu nie polerowac brzegów tylko ogradowac je nozem a to z tego wzgledu ze matowe krawedzie beda ladnie swiecic Sa 2 rodzaje plexy , jest extrudowana i jest wylewana. Roznia sie cena przedewszystkim ale i jakoscia. Wylewana (drozsza) nadaje sie do wszelakiej obrobki np grawerka na boku obudowy z jakims logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxwq1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 TELEFON DO PLEKSI : 032-7542649 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 OK dzięki przyda się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no buda wyglada naprawde najs :] btw - jak ktos szuka plexi to polecam allegro tam plexi w rozmiarze 450x450 mm kosztuje 18zeta + 8 przesylka. pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no buda wyglada naprawde najs :] btw - jak ktos szuka plexi to polecam allegro tam plexi w rozmiarze 450x450 mm kosztuje 18zeta + 8 przesylka. pozdro B)drogo, w marketach 50x50cm dostaniesz za ok 10zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 drogo, w marketach 50x50cm dostaniesz za ok 10zl np w jakim to moze sobie kupie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 we wszelakim ;] ponoc praktikery i ciastoramy (choc ja do nich nie jezdze bo mam u siebie cos takiego jak market o nazwie FORMAT) albo mozesz przejsc sie po biurach reklamowych to moze nawet oberwiesz jakims kawalkiem pleksy za darmo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Zależy od grubości, bo w CASTORAMIE 1mm na 1 m to różnica 23-30zł... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 @foxwq1 jak się zabierasz za O/C to chyba nie na tym zasilaczyku - ponieważ widać jego konstrukcję na zdjęciu wnioskuje, że nie jest to zbytnio zaawansowana konstrukcja.. Cos mi tu zalatuje codeshitem... no i jak wczesniej wspominali koledzy - porzadeczek w kablach. Co do plexy -- ja dosc czesto dostaje za friko z zaprzyjaznionego zakladu jak juz wspominałem. Poszukajcie moze macie gdzies w poblizu cos co sie nazywa spawanie plastiku itd.. gosc tam dał mi calkiem spory kawal plexy bo powiedzial ze klient przyniusl za duzo i zostawil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxwq1 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Racja :) zasilacz juz sie spalił!!! :) to było takie g..... chłodzone wodą z CPC (najgorszej firmy na swiecie) teraz mam tronje 550 W z wiatrakiem 14 cm i przerabiam go na fanless Co do OC to własnie pracuje stabilnie na 2600 MHz bez podkrecania napiecia (to chyba zasługa mojego chłodzonka bo nigdzie takich wartości nie widzialem) za tydzien przyjedzie do mnie galaxy gf 6600 gt 1,6 ns - wtedy zacznę prawdziwe OC Co do plexy to pierwsze słysze o spawaniu. napisz coś więcej bo ja tylko klejem mysłałem ze łączyć można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wygląda świetnie a mógłbyś udostęnić więcej zdjeć?? Jak wykonałeś tył obudowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wszystko ladnie, pieknie tylko ciekawe jak ta obudowa (z ta wszedobylska wentylacja) bedzie wygladac po pewnym czasie. kurz bedzie sie wewnatrz niemilosiernie zbieral na kazdej pow. i w zakamarkach a tego napewno latwo nie wyczyscisz. ale to tak na marginesie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ee tam z tym kurzem wcale nie jest tak źle jak faktem ze sie zbiera ale bez przesady sam mam cała obudowe z plexy raz na jakis czas biore płyn do mycia okien i wczystko świeci i błyszczy :] Foxwg1 mam pytanie w których miejscach zainstalowałes te diody bardzo ciekawie to wygląda mile widziane inne fotki;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 tak ale Foxwg1 ma duzo "szpar" :) w tej budzie oczywiscie :) bo scianki nie zachodza na siebie i wlasnie tedy bedzie duzo kurzu lecialo do wew. obudowy. tak mi sie wydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) TELEFON DO PLEKSI : 032-7542649 Ewentualnie kontakt ze mna. :D lub wizyta w obi, castoramie, praktikerze, liroju-merlinie... :wink: Napisalem do dlatego ze moj Tata prowadzi ten sklep. :P Edytowane 11 Marca 2007 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 lub wizyta w obi, castoramie, praktikerze, liroju-merlinie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 A ja tak chciałbym z innej beczki. Mam obudowę kupioną w nieistniejącym już plexicomp.com, i jest spoko, ale potrzebowałbym wyciąć w niej kilka dodatkowych otworów na zatoki 5"25 cala, no i szukam kogoś kto wykonałby to odpłatnie. Czy znacie kogos? Byłbym zobowiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) No, szczena opada:) Bardzo fajne, jak z wentylacją?Bo nie widzę żadnego wentylka:) Wiem że chcesz WC zamontować i nie chce wentylatorków montować no ale zawsze trochę chłodniej jak da się wolnoobrotową 120'stke. Edytowane 28 Maja 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 trupa podnosicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 O kufa ale ten czas leci ... Wydaje mi się że tak niedawno czytałem ten temat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 no bo ostatnio straszny zastój w modyfikacjach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 no bo ostatnio straszny zastój w modyfikacjach :mur: No to do roboty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 jak dobrze pojdzie to w wakacje cos pokaże, cos tam juz mam zrobione tylko z estetyką to jest na opak bo mowiac krotko uczylem sie na tej budzie jak sie obchodzi z pleksa i jak wycinac male elementy z wnetrza obudowy wielgachna 2200W szlifierką kątową. Jak znajde czas i chęci to w wakacje postaram sie ja dopracowac tak zeby nie bylo wstydu jej prezentowac na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Też pokaze cos w wakacje... myśle o wskrzeszeniu swojego "Projektu Ferrari" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jak już mowa o reaktywacji to może i ja sie zabiore za to LINK Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) ja już mówie że sie nie zabiorę :D (chyba że warunki pozwolą)... wymodowałem sobie syna i muszę teraz mu przekazać moc i wiedzę nt. obsługi wiertarek, wyrzynarek, dremli i innych imadeł :D. Dziś np zauważyłem że zasypia przy dźwięku wiertarki udarowej zza ściany... :lol: Edytowane 31 Maja 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 PelzaK czy mi sie wydaje czy obiecywałeś że zrobisz super moda co wszystkich przebije na nastepne targi? ;> szkoda ze nie wezmiesz sie za to bo juz czulem ze bedzie jakis fajny mod.. btw. cos slabo tego syna wymodziłeś nawet okna nie ma :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 hubi a czy dziecko ktore zasypia przy dzwieku wiertarki to nie jest SUPER MOD? Jak dla mnie mistrzostwo swiata :lol: Osobiscie walcze z radiem Mazur Lux (google prawde Wam powie drogie dzieci jak to wygladalo). Ale jego stan byl (bardzo) kiepski wiec pracy mam ze ojeeeejeeeej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) obiecywałem... jak polscy politycy... :oops: .. potem stwierdziłem że będzie to trudno wykonalne... wymyśliłem coś innego.. mniej industrialne.. bardziej komercyjne... jeśli czas pozwoli to kto wie... Super mod to to nie będzie.. ale prezencję będzie miał pierwsza klasa :D ale cicho już.. nie OTujmy bo nas milicja zamknie :rolleyes: Edytowane 1 Czerwca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...