Angelo666 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Cześć... To znowu ja i znowu w tym dziale :] Mając ograniczony fundusz na komputer 450-500, chciałem kupić na allegro zestaw. Tu jest moje pytanie: czy kupować kompletny zestaw na bazie np. pIII 800-1000 mhz i jakiejś shitowej płyty, 256 sdram, 20gb i grafa gf4 mx z innej aukcji.... czy może kompletować na aukcjach z częsci pierwszych?? Szczerze mówiąc to sklaniam się do rozwiązania gotowego zestawu, bo jest mniej zachodu z tym wszystkim i nie powinno być większych problemów, ale sam już nie wiem, co robić... Help me, please :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 do czego ma być ten komp ? bo jesli do pracy to po co GF4MX, integra na i815 wystarczy aż nadto do filmów itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 w zestawie taniej wychodzi. ew. mozesz zaszaleć i dokupić ramu do 512 i powinien byc niezły sprzecik do netu, filmów, jakiegoś q3a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo666 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Otóż... to ma być komputer "przejściowy" do wszystkiego... Najczęsciej do jakiś gier, właśnie filmów, internetu... kolejne pytanie... Z gotowych zestawów jaki chipset najlepiej brać?? W tej chwili mam i440BX i w sumie nie narzekam bardzo... Sądzę, że zostanie na jakimś p3 900mhz albo coś nowszego; dysk 20 gb wystarczy; grafika właśnie gf4 mx i to będzie chyba maks, nic lepszego nei ma sensu pchać(przynajmniej tak mi się wydaje, prawda??) no i nagrywarka plus dvd osobne napędy jakieś używki z innych aukcji... Sorry za trucie, ale nikt mi nie pomógłby w takim stopniu, jaki by mnie satysfakcjonował... pozdro Edytowane 1 Listopada 2005 przez Angelo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 zamiast 4mx kup gf3ti, kosztuje niewiele więcej a ma juz pixel shadera i jest po prostu szybszy :] weź coś ala p3 1ghz na płycie pod i815 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 niestety gotowe zestawy ( dell compaq itd ) maja najczescie poblokowane mozliwosci jakiegokolwiek oc , ale jezeli komp ma byc do filkow itd to spokojnie mozesz brac zestaw ... wyjdzie taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 nie mówimy cyba o komputerach markowych... tylko o sprzedawanych w całości - taniej wychodzi tak kupić niż w częsciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...