Skocz do zawartości
Angelo666

Wymiana Zabytku Na Nowszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć...

To znowu ja i znowu w tym dziale :]

Mając ograniczony fundusz na komputer 450-500, chciałem kupić na allegro zestaw. Tu jest moje pytanie: czy kupować kompletny zestaw na bazie np. pIII 800-1000 mhz i jakiejś shitowej płyty, 256 sdram, 20gb i grafa gf4 mx z innej aukcji.... czy może kompletować na aukcjach z częsci pierwszych??

Szczerze mówiąc to sklaniam się do rozwiązania gotowego zestawu, bo jest mniej zachodu z tym wszystkim i nie powinno być większych problemów, ale sam już nie wiem, co robić...

Help me, please :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż... to ma być komputer "przejściowy" do wszystkiego... Najczęsciej do jakiś gier, właśnie filmów, internetu...

kolejne pytanie... Z gotowych zestawów jaki chipset najlepiej brać?? W tej chwili mam i440BX i w sumie nie narzekam bardzo...

Sądzę, że zostanie na jakimś p3 900mhz albo coś nowszego; dysk 20 gb wystarczy; grafika właśnie gf4 mx i to będzie chyba maks, nic lepszego nei ma sensu pchać(przynajmniej tak mi się wydaje, prawda??) no i nagrywarka plus dvd osobne napędy jakieś używki z innych aukcji...

Sorry za trucie, ale nikt mi nie pomógłby w takim stopniu, jaki by mnie satysfakcjonował...

pozdro

Edytowane przez Angelo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...