Skocz do zawartości
CHIKEN

Testy

Rekomendowane odpowiedzi

Moze przydaloby sie wrzucic do ktoregos dzialu topic przyklejony gdzie ludziska wrzucaliby linki do aktualnych testow sprzetu. Dobra rzecz dla osob ktore nie wiedza co sobie zakupic i to by im bardzo pomoglo. ?.

pZd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czy wszystkim (czyt. m.in naczelnemu :> ) bedzie odpowiadalo, ze sa to linki do innych serwisow, a nie tweaka ;]

1731925[/snapback]

Ostatnio naczytałem sie, ze po newsy i testy to mam zagladac na inne serwisy.., a nie na Tweaka ;] Moze wiec nikt nie bedzie robil problemow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, fipa chyba nawet ja to pisalem :P

Poprostu ciekaw jestem jaka polityke wobec tych testow, a przede wszystkmi samego pomyslu zastosuje "naczelny" (i czy wogole cokolwiek... ale to juz inna sprawa).

Moglaby byc jedna osoba, ktora zalozylaby taki topic oraz zajmowala jego uaktualnieniem. Tylko czy takiego pomyslu juz nie bylo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłoby to wyglądać tak:

Zbiór linków - TESTY

:idea: Serwisy polskie-

-

-

-

-

-

:idea: Serwisy zagraniczne-

-

-

-

-

-

----------

Ewentualnie mozna dodać podział na jakies ogolne kategorie, typu:

:arrow: części komuterowe

:arrow: chłodzenie i modding

:arrow: inne, ciekawe

Z checią bym cos takiego zrobił, ale nie teraz, może w weekend bede miał troche wolnego czasu. Jesli do tej pory nikt sie za to nie wezmie, to ja to zrobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i o to mi praktycznie chodzilo. choc moznaby jeszcze bardziej zawezic grupe testow do przykladowych modeli nowych produktow. jakis fajnych testow z np. nowymi grafami, radki9550 itp. coprawda ludzie wpisuja je w przyklejonych topicach ale jak juz sie nazbiera te tysiac postow to ciezko cos znalezc. jesli chodzi o mnie osobiscie to nie znam tylu serwisow z testami. glownie google i posty na tweak :lol:

PzD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum jest duzo osob obeznanych w tej tematyce :) ja szukam informacji w momencie kiedy potrzebuje zakupic jakis sprzet za jakas cene i pozniej mam dylemat ktory jest lepszy. Tak jak mowilem na forum sa osoby pasjonaci ktorzy wertuja neta w poszukiwaniu jakis ciekawych testow itp. Oczywiscie mniej wiecej postaram sie pomysl zamienic w czyn :P

PzD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Wydaje mi się, że to jest zbędne rozdrabnianie się. Bo to kolejne przyklejone topici o których ostatnio mowa ;]

Czytałem ten temat i popieram go, ale przecież można zrobić ogłoszenia takie jakie są na przykład o regulaminie, albo przyklejać WAŻNE tematy-ale to już nie ten temat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi