goldenSo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Jak w temacie. Na minute od zera różni się 10s od stopera, i cały czas się to pogłębia, co jakiś czas aktualizacje czasu cofają o 5-10 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Wina nforce poszukaj na forum ale raczej nie podali 100 % recepty. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Szukałem o tym. Tylko u mnie nie tyle że przeskoki szybciej wolniej. Po prostu czas zapieprza non stop do przodu. W biosie też :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 U innych też tak było to raczej płyta, poczytaj wielki temat ;] o niej :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 No tak, ale przez ponad rok było ok :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 up, to naprawde irytuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A moze bateryjka juz powoli wymieka?? Sprawdz i zobacz!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Jak to sprawdzić? Gdzie i jak wymienić/kupić? W życiu bateryjki z biosu nie wyjmowałem(Wiem gdzie jest) :) Edytowane 3 Listopada 2005 przez goldenSo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Na plycie jest tylko jedna bateria taka okragla srednicy kolo 30-35mm. wyjmij ja i zobacz jakie ma napiecie jak duzo poniezj tego co ma napisane to dowywalenia. Jak nie wiesz jak sprawdzic baterie to idz do zegarmistrza on ci ja sprawdzi!!!! Tylko wyjmij baterie jak komp bedzie WYLACZONY!!!!! Powinna byc w okolicach slotow pci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...