Pinki Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 W mojej starej drukarce skonczyl sie tusz a napelnianie nie daje zadowalajacych efektow. Zainteresowal mnie drukarki wielofunkcyjne tzn. drukara/skaner/kopiarka :) Czy ktos z was mial z takim czyms stycznosc i moze polecic jakis konkretny model do okolo 350zl? Myslalem nad Lexmark X3330 :roll: http://www.skapiec.pl/site/cat/6/filtr/_0_127_135_0_0_0_0_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Myslalem nad Lexmark X3330 :roll: Jeżeli moge to radzę Ci uzbieraj troszke więcej $$$ i kup cos lepszego jakość wykonanych podzespołów Lex.... zdaje dużo do zyczenia Ja osobiście posiadam CANONA MP360 ale jakbym miał teraz kupować to wciagnąłbym coś laserowego. Ceny sa juz bardzo przystępne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Bezkompromisowy jest Epson RX425. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Spoko ale wiecej kasy nie bede mial, max 350zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Czyli sam dokonałeś wybrou - Lexmark. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A moze HP OfficeJet PSC 1510 http://www.skapiec.pl/site/cat/6/comp/59584/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja posiadam Lexmark X2310 naprawde fajny sprzęcik nie był drogi. 279 zł w jednym z slepów internetowych. Dobrze drukuje i skanuje. Rozmiary ma niewielkie więc zmieści sie prawie wszędzie. No i w esploatacji nie droga ja stosuje zamienniki i nie wychodzą drogo ok 40-50 zł zależy gdzie sie kupuje. Więc jak chcesz to bierz ten model. Ja jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...