S.W.A.T Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Witam, wczoraj złamało mi sie 1 smigiełko od PENTAGRAMu FREEZONE QVC-100Cu+ a ja nadal pracowalem, chociaz byly dosyc niezle drgania. Zapomnialem poprostu odłamac śmigla z drugiej strony i patrze dziś a tu ja mam tak lekko powyginane żeberka z jednej strony. Mniej wiecej wyglada to tak: SCREEN!! Screen dokladniejszy: Nie wiem jak bylo oryginalnie, czy mnieejsze z obydwu stron, czy moze wieksze takie dziury. Teraz mam nierówno!! :[ Czy to wpłynie na prace? Jutro oczywiscie jade Do PENTOgramu i kupuje nowy wiatrak (**** nie chca wymienic) i popytam sie o te wygięcia (moze i o cooling zaczepie ) Edytowane 1 Listopada 2005 przez S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimmm Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 hmmm .. jak na pierwszy zud oka wszytko wyglada ok. to jest zdiedie autentyczne tego radiatora? bo jelsi tka to tma nie ma zadnego odlamanego smigielka na wentylatorze!?.wiec nie wiem o co chodiz. no lae ...jels ibys mial pokrzywione zberka na radiatorze sa one dosc cienkie i chyba z lzatwoscia jes pod proscisz .... i raczje nei bede miec wplywu na prace wentylka natomias jelsi wiatrak jest cos przy krzywiony to zeczywiscie moga byc problemy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 nie nie, to nie moja fota :) ok, mozna zamknąc bylem w cooling.pl u nich zauwazylem, ze taka nierównosc z prawej str. jest w kazdym! pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...