Skocz do zawartości
bostom

Gigabyte X700

Rekomendowane odpowiedzi

Moze niepotrzebnie otwieram nowy temat ale nie moge sie doszukac konkretnych informacji na temat tej kary: Gigabyte ATI Rad.X700 128MB 128bit PCI-E (GV-RX70128D) W Proline: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4749...f3132385f313238 za 369zł wiec cena mysle rozsadna! :D Tylko jakie faktycznie taktowanie pamieci ma tak karta 500 czy 700MHz!! :huh: czy ktos moze posiada ten model i moze podzielic sie informacjami!! B)

Z gory dzieki!! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

jak chciał bys kupic to dasj znac na priv, bo własnie sprzedaje taka, wymieniam na x800gto, dodaje do neij zalmanka niebieskiego, na chipset

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za odswierzenie ale szkoda zakldac nowego tematu ;-)

Widze ze jednak ktos z was ma te karte, ja podobna kupilem wlasnie do kompa.

Szczerze to moja pierwsza grafa od ATI i kompletnie nie wiem jakie sterowniki zastosowac, czy oryginalne ze strony czy cos w rodzaju detonatorow nvidii tez jest pod ati :?:

Dalej nie wiem co i jak poustawiac w ustawieniach zeby bylo ok, w zestawie z mobo tez Gigabyte'a, model K8NE i procem Sempron64 2500+ szczerze nie umie dojsc do ladu zeby mi Q4 ladnie chodzil, sadzilem ze w rozdzialce 1024x768 i wszystko na full oprocz antyaliasingu i filtrowania to bedzie chodzilo plynnie, a na liczniku klatek z konsoli mam caly czas ponizej 30-20 ;(

Moze mam za wysokie wymagania, a moze wlasnie sterowniki kiepskie, moze sterowniki oryginalne do plyty glownej sa kaszankowate :?:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile masz ramu coby ci quak mogł biegać na High ??? i temat o qwaku jest osobny

od sterowników to nie zależy za bardzo raczej od wymagań wyłącz cienie i będzie dobrze

Ramu 2*512 ;-)

Styka raczej bez prolblemu ;-)

W temacie napisalem coby ktos o podobnej konfiguracji sie wypowiedzial ale nikt sie nie interesuje tym... wla op*** ze w ten sposob zasmiecamy topiki...

Moze faktycznie troche za bardzo wymagam...

Z drugiej strony srednio rozumie po angielsku i nie wiem co wylaczam w grze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramu 2*512 ;-)

Styka raczej bez prolblemu ;-)

W temacie napisalem coby ktos o podobnej konfiguracji sie wypowiedzial ale nikt sie nie interesuje tym... wla op*** ze w ten sposob zasmiecamy topiki...

Moze faktycznie troche za bardzo wymagam...

Z drugiej strony srednio rozumie po angielsku i nie wiem co wylaczam w grze :lol:

masz za duze wymagania to juz nie wina sterownikow, poprostu za słaby sprzet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi