bostom Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Moze niepotrzebnie otwieram nowy temat ale nie moge sie doszukac konkretnych informacji na temat tej kary: Gigabyte ATI Rad.X700 128MB 128bit PCI-E (GV-RX70128D) W Proline: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4749...f3132385f313238 za 369zł wiec cena mysle rozsadna! :D Tylko jakie faktycznie taktowanie pamieci ma tak karta 500 czy 700MHz!! :huh: czy ktos moze posiada ten model i moze podzielic sie informacjami!! B) Z gory dzieki!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 wystarczy w goooglach wpisać GV-RX70128D i informacji co nie miara... :] ps. w większości opisów jest 700MHz na pamiątkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 i to jest 700 bo mam dokladnie te karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 hehe, tylko w proline jest zły opis, sam byłem tak jest to wersja 400/500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ech, to w końcu jak? Oznaczenia wskazujące na 700Mhz a sprzedają 500? Super... Ale i tak chyba tą kartę wezmę, bo poniżej 400zł na pcix nic ciekawszego nie widzę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 jak chciał bys kupic to dasj znac na priv, bo własnie sprzedaje taka, wymieniam na x800gto, dodaje do neij zalmanka niebieskiego, na chipset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Sorki za odswierzenie ale szkoda zakldac nowego tematu ;-) Widze ze jednak ktos z was ma te karte, ja podobna kupilem wlasnie do kompa. Szczerze to moja pierwsza grafa od ATI i kompletnie nie wiem jakie sterowniki zastosowac, czy oryginalne ze strony czy cos w rodzaju detonatorow nvidii tez jest pod ati :?: Dalej nie wiem co i jak poustawiac w ustawieniach zeby bylo ok, w zestawie z mobo tez Gigabyte'a, model K8NE i procem Sempron64 2500+ szczerze nie umie dojsc do ladu zeby mi Q4 ladnie chodzil, sadzilem ze w rozdzialce 1024x768 i wszystko na full oprocz antyaliasingu i filtrowania to bedzie chodzilo plynnie, a na liczniku klatek z konsoli mam caly czas ponizej 30-20 ;( Moze mam za wysokie wymagania, a moze wlasnie sterowniki kiepskie, moze sterowniki oryginalne do plyty glownej sa kaszankowate :?: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a ile masz ramu coby ci quak mogł biegać na High ??? i temat o qwaku jest osobny od sterowników to nie zależy za bardzo raczej od wymagań wyłącz cienie i będzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a ile masz ramu coby ci quak mogł biegać na High ??? i temat o qwaku jest osobny od sterowników to nie zależy za bardzo raczej od wymagań wyłącz cienie i będzie dobrze Ramu 2*512 ;-) Styka raczej bez prolblemu ;-) W temacie napisalem coby ktos o podobnej konfiguracji sie wypowiedzial ale nikt sie nie interesuje tym... wla op*** ze w ten sposob zasmiecamy topiki... Moze faktycznie troche za bardzo wymagam... Z drugiej strony srednio rozumie po angielsku i nie wiem co wylaczam w grze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ramu 2*512 ;-) Styka raczej bez prolblemu ;-) W temacie napisalem coby ktos o podobnej konfiguracji sie wypowiedzial ale nikt sie nie interesuje tym... wla op*** ze w ten sposob zasmiecamy topiki... Moze faktycznie troche za bardzo wymagam... Z drugiej strony srednio rozumie po angielsku i nie wiem co wylaczam w grze :lol: masz za duze wymagania to juz nie wina sterownikow, poprostu za słaby sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 No gdybys zobaczyl jak to cxhodzi na tym co mam to tez bys sie chyba zastanowil czy wszystko ok :? Naprawde troszke jestem zawiedziony ;-) Ale grac sie da wiec nie narzekam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...