Gość KOzi]K[ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 mam wideo i chce miec tv:)i teraz pytanie. czy jest jakakolwiek mozliwosc podlazcenia do kompa widea zeby ogladac tv?ale nie majac przy tym ani karty tv ani wyjsci video in? jakis myk tylko z samym wideo i moniotorem?jakos zamontowac koncowke?jesli ma ktos jakikolwiek pomysl to bym prosil o pomoc:)tylko prosze bez takich odpowiedzi "kup karte tv","kup grafe z video in":) p.s czy mozna ogladac tv przez siec LAN jesli na kolegi kompie jest tuner tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 mam wideo i chce miec tv:)i teraz pytanie. czy jest jakakolwiek mozliwosc podlazcenia do kompa widea zeby ogladac tv?ale nie majac przy tym ani karty tv ani wyjsci video in? jakis myk tylko z samym wideo i moniotorem?jakos zamontowac koncowke?jesli ma ktos jakikolwiek pomysl to bym prosil o pomoc:)tylko prosze bez takich odpowiedzi "kup karte tv","kup grafe z video in":) p.s czy mozna ogladac tv przez siec LAN jesli na kolegi kompie jest tuner tv? 1731981[/snapback] mozna :) np: netmeeting, tlen :) poprostu w obrazie wysylanym ustawia tuner :) ja tak robie :) przez neta i dziala :) co do pierwszej czesci pytania... poszukaj schematow przejsciowek na elektroda.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ale moge sam sobie ogladac to co chce czy musze to co on?tylko przechwyt obrazu robie?bo ja chcialbym korzystac ale ogladac co innego:)mozna tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Tylko problem odświeżania :) zostaje. Wiem że łatwo się zrobi przejściówkę euro scart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a mozna troszke wiecej na ten temat napisac?bo ja wogole zielony jestem i nie wiem nawet gdzie tego szukac wiec za wszelkie dluzsze i bardziej precyzyjne podpowiedzi bede bardzo wdzieczny;) p.s a tego 2 wejscia na monitor nie mozna jakos wykorzystac?czy to tylko wyjscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...