Santi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja tez o tym pisalem, mi gra sie nie che odpalic, blad zamieszczalem w tym temacie. Pioorek ma 6600 i z tego co pisal to odpalil bez problemow. Wiec moze to kwestia sterow jest? Najlepiej jak Pioorek napisze na jakich sterownikach odpalil ta gre. Btw SS to jest jedyna nowa gra, ktora mi chodzi bez przycinek w 1600x1200 bez AA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dzieki temu nie masz wibracji... w pesie i tak ich nie wykorzystasz... no, ale pad to dualSHOCK wiec w innych grach wibrowania nie uswiadczysz (a wibracje ma ten pad bdb) ten dualshock za 25zl to pewnie jakas uzywka, te pady za ~70zl to nowki i od PS2 ad1. Mam vibracje we wszystkim. Właśnie na tym najbardziej mi zależało. Pisałem o tym w temacie TR:L :] ad2. DualShock jest od PSX a DualShock2 od PS2 z tąd ta cena. Mam oryginała DS. :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 91.28_forceware_winxp2k_english 84.21_forceware_winxp2k_english_whql Na tych mi gra dziala. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmichal Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam. Mam demo Sensible Soccer 2006 na dysku, lecz jest pewien problem którego nie mogę rozwiązać. Otóż przy próbie jakichkolwiek zmian wyskakuje mi błąd. Słyszałem że na padzie ta gra jest bardzo fajna. Jak na razie nie mogę tego doświadczyć ponieważ musze grać przy rozdzielczości 640x480. Proszę o pomoc! Mam dokladnie ten sam problem :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Piszcie swoje najlepsze wyniki :D Ja wygrałem 6:1 Anglią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Mój najwyższy wynik jak dotąd to 4-0 -> Argentyną Ale będzie lepiej :wink: To jedna z bramek PS. @Rengor - 10 czerwca widzimy się w Sosnowcu na Ludowym? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Hmm... nie bedzie mnie na meczu:( oceny trzeba poprawiać:D Sorka za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 5ty mecz i już takie wyniczki, a pamiętam jak w dwóch pierwszych nie mogłem strzelić bramki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Haha kucyk, widze ze backhem'em bramke strzeliles ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 To ja też się pochwalę, a co :-P Jak widać w drugiej połówce nie udało mi się nic strzelić. Może komputer uznał, że jestem za dobry i zwiększył difficulty :wink: . A sama gierka bardzo dobra, na full'a czekam z niecierpliwością :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Na mnie ta gra wywarła negatywne odczucia. Bardzo prosty system przejmowania piłek, słaba animacja, martwa strefa strzału, wieje nudą, taka gra mogłaby byc spoko ale właśnie na konsole parę lat temu a nie w 2006 roku, złamanego grosza bym nie zpałacił za nią. Jedyny plus to lekko podkrecane strzały. 3+/10 Edytowane 7 Czerwca 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 No to jest nas 30 do jedengo. Fakt jest, strzały się za lekko podkrecają. I tylko czekac czy bedzie tryb kariery (a po zakonczonym meczu pisalo ze bedzie) i czy znow beda te piekne gwiazdki ktore opisuja umiejetnosci graczy... trener GKS Katowice, a potem trener Anglii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Na mnie ta gra wywarła negatywne odczucia. Bardzo prosty system przejmowania piłek, słaba animacja, martwa strefa strzału, wieje nudą, taka gra mogłaby byc spoko ale właśnie na konsole parę lat temu a nie w 2006 roku, złamanego grosza bym nie zpałacił za nią. Jedyny plus to lekko podkrecane strzały. 3+/10 a czego sie po niej spodziewałeś ? Pro Evolution Soccer ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie wpisał się w "target". Ta gra nie jest dla śmiertelnych ponuraków oczekujących zmian w torze lotu piłki w zależności od tego czy jakiś kibic puści cichacza, czy nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zagrałem jeden meczyk i pomimo zepsutego pada (te najczęściej używane przyciski odmówiły posłuszeństwa :sad: i byłem zmuszony grać na L1/2 i R1/2) grało się wyśmienicie i cały czas miałem niezłą beke :D Ciekawe, że gra sprawiająca taką frajde nie musi mieć kosmicznych wymagań i wyglądać w miare prosto :) BTW. Jak ją tylko odpaliłem i pokazało się logo codemasters przypomniały mi się czasy CMR2 :rolleyes: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 No giera jest pro, wiadomo ze to zaden symulator i dziwie sie jezeli to jest dla kogos zaskoczeniem. Gra sie prosto, miodnie i przyjemnie ;] ale bez pada to kiepsko... o ile bieganie nie sprawia problemow (i nawet strzelanie na bramki) to jednak te analogi by sie przydaly, ciezko cos wkrecic (rzut rozny jest w sumie nie do wykonania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 No Panowie forma rosnie ;) Gdyby sie Owan nie zacial wynik bylby jeszcze wyzszy :D Gra jest piekna :) Akcje zlozone tylko z podan z pierwszej pilki po prostu rzadza :D Tego mi bylo trzeba :P Czas szlifowac forme przed MS :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a czego sie po niej spodziewałeś ? Pro Evolution Soccer ? :blink: Raczej tego że w tej epoce poprzeczka jest już tak podniesiona, że nie robi się fuszerki, nie spodziewałem sie tego po takiej firmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 No giera jest pro, wiadomo ze to zaden symulator i dziwie sie jezeli to jest dla kogos zaskoczeniem. Gra sie prosto, miodnie i przyjemnie ;] ale bez pada to kiepsko... o ile bieganie nie sprawia problemow (i nawet strzelanie na bramki) to jednak te analogi by sie przydaly, ciezko cos wkrecic (rzut rozny jest w sumie nie do wykonania).zgadzam się, klawa to padaka, można biegać/strzelać tylko w 8 kierunkach, natomiast analog daje pełną 360o swobodę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 zgadzam się, klawa to padaka, można biegać/strzelać tylko w 8 kierunkach, natomiast analog daje pełną 360o swobodę B)Ja muszę grac na klawie i jakoś nie idzie mi tak tragicznie. Średnio 4:0 :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Raczej tego że w tej epoce poprzeczka jest już tak podniesiona, że nie robi się fuszerki, nie spodziewałem sie tego po takiej firmie :)Zapraszamy na amige. Jak widac, ludziom do ktorych ta gra jest skierowana, podoba sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Forma rosnie :D Jak widac na powyzszym screen'ie Riinay vel Rooney strzelil pierwsze 5 bramek, pozniej Owan vel Owen odzyskal zatracona w ostatnim meczu skutecznosc ;) Pierwszy raz strzelilem bramke po karnym z dobitki. Wczesniej mialem dwa i zadnego nie wykorzystalem :P Btw dziala Wam wibra w gierce? Mi nie dziala :blink: :sad: :angry: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Działa, ale tylko PO strzeleniu gola (podczas wiwatów publiki), czyli tak jakby nie działała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Działa, ale tylko PO strzeleniu gola (podczas wiwatów publiki), czyli tak jakby nie działała ;)Dokładnie, mam tak samo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dokładnie, mam tak samo :? Na PS2 jest tak samo, wiec to raczej nie blad w grze ;) A po co wam wibracje W TRAKCIE gry? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Na PS2 jest tak samo, wiec to raczej nie blad w grze ;) A po co wam wibracje W TRAKCIE gry? :| Pewnie by się zbrzydły po krótkim czasie, ale zawsze w opcjach można by było wyłączyć (;. Tutaj akurat te wibracje nie potrzebne, bo nie ma takiej walki bar-bar jak w PES, tam by się przydały. Oczywiście z rozwagą oprogramowane a nie na max siła byle tylko wibrowało :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) pogralem troche w fulla na pc , i szczerze mowiac mam mieszane uczucia , to juz nie to samo co kiedys na amidze Edytowane 8 Czerwca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 pogralem troche w fulla na pc , i szczerze mowiac mam mieszane uczucia , to juz nie to samo co kiedys na amidzea mnie się podoba :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 pogralem troche w fulla na pc , i szczerze mowiac mam mieszane uczucia , to juz nie to samo co kiedys na amidzeTo juz jest full? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) To juz jest full? :blink: edit Jednak jest na wszystkie platformy juz. ;] Edytowane 8 Czerwca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...