Skocz do zawartości
ath

Sensible Soccer 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez o tym pisalem, mi gra sie nie che odpalic, blad zamieszczalem w tym temacie.

Pioorek ma 6600 i z tego co pisal to odpalil bez problemow.

Wiec moze to kwestia sterow jest? Najlepiej jak Pioorek napisze na jakich sterownikach odpalil ta gre.

Btw SS to jest jedyna nowa gra, ktora mi chodzi bez przycinek w 1600x1200 bez AA :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki temu nie masz wibracji... w pesie i tak ich nie wykorzystasz... no, ale pad to dualSHOCK wiec w innych grach wibrowania nie uswiadczysz (a wibracje ma ten pad bdb)

ten dualshock za 25zl to pewnie jakas uzywka, te pady za ~70zl to nowki i od PS2

ad1. Mam vibracje we wszystkim. Właśnie na tym najbardziej mi zależało. Pisałem o tym w temacie TR:L :]

ad2. DualShock jest od PSX a DualShock2 od PS2 z tąd ta cena. Mam oryginała DS. :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam demo Sensible Soccer 2006 na dysku, lecz jest pewien problem którego nie mogę rozwiązać. Otóż przy próbie jakichkolwiek zmian wyskakuje mi błąd. Słyszałem że na padzie ta gra jest bardzo fajna. Jak na razie nie mogę tego doświadczyć ponieważ musze grać przy rozdzielczości 640x480. Proszę o pomoc!

Mam dokladnie ten sam problem :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja też się pochwalę, a co :-P Dołączona grafika

Jak widać w drugiej połówce nie udało mi się nic strzelić. Może komputer uznał, że jestem za dobry i zwiększył difficulty :wink: . A sama gierka bardzo dobra, na full'a czekam z niecierpliwością :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie ta gra wywarła negatywne odczucia. Bardzo prosty system przejmowania piłek, słaba animacja, martwa strefa strzału, wieje nudą, taka gra mogłaby byc spoko ale właśnie na konsole parę lat temu a nie w 2006 roku, złamanego grosza bym nie zpałacił za nią. Jedyny plus to lekko podkrecane strzały.

3+/10

Edytowane przez mihalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest nas 30 do jedengo. Fakt jest, strzały się za lekko podkrecają.

I tylko czekac czy bedzie tryb kariery (a po zakonczonym meczu pisalo ze bedzie) i czy znow beda te piekne gwiazdki ktore

opisuja umiejetnosci graczy... trener GKS Katowice, a potem trener Anglii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie ta gra wywarła negatywne odczucia. Bardzo prosty system przejmowania piłek, słaba animacja, martwa strefa strzału, wieje nudą, taka gra mogłaby byc spoko ale właśnie na konsole parę lat temu a nie w 2006 roku, złamanego grosza bym nie zpałacił za nią. Jedyny plus to lekko podkrecane strzały.

3+/10

a czego sie po niej spodziewałeś ? Pro Evolution Soccer ? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem jeden meczyk i pomimo zepsutego pada (te najczęściej używane przyciski odmówiły posłuszeństwa :sad: i byłem zmuszony grać na L1/2 i R1/2) grało się wyśmienicie i cały czas miałem niezłą beke :D Ciekawe, że gra sprawiająca taką frajde nie musi mieć kosmicznych wymagań i wyglądać w miare prosto :)

BTW. Jak ją tylko odpaliłem i pokazało się logo codemasters przypomniały mi się czasy CMR2 :rolleyes: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No giera jest pro, wiadomo ze to zaden symulator i dziwie sie jezeli to jest dla kogos zaskoczeniem. Gra sie prosto, miodnie i przyjemnie ;] ale bez pada to kiepsko... o ile bieganie nie sprawia problemow (i nawet strzelanie na bramki) to jednak te analogi by sie przydaly, ciezko cos wkrecic (rzut rozny jest w sumie nie do wykonania).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie forma rosnie ;) Gdyby sie Owan nie zacial wynik bylby jeszcze wyzszy :D

Dołączona grafika

Gra jest piekna :) Akcje zlozone tylko z podan z pierwszej pilki po prostu rzadza :D Tego mi bylo trzeba :P Czas szlifowac forme przed MS :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czego sie po niej spodziewałeś ? Pro Evolution Soccer ? :blink:

Raczej tego że w tej epoce poprzeczka jest już tak podniesiona, że nie robi się fuszerki, nie spodziewałem sie tego po takiej firmie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No giera jest pro, wiadomo ze to zaden symulator i dziwie sie jezeli to jest dla kogos zaskoczeniem. Gra sie prosto, miodnie i przyjemnie ;] ale bez pada to kiepsko... o ile bieganie nie sprawia problemow (i nawet strzelanie na bramki) to jednak te analogi by sie przydaly, ciezko cos wkrecic (rzut rozny jest w sumie nie do wykonania).

zgadzam się, klawa to padaka, można biegać/strzelać tylko w 8 kierunkach, natomiast analog daje pełną 360o swobodę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się, klawa to padaka, można biegać/strzelać tylko w 8 kierunkach, natomiast analog daje pełną 360o swobodę B)

Ja muszę grac na klawie i jakoś nie idzie mi tak tragicznie. Średnio 4:0 :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej tego że w tej epoce poprzeczka jest już tak podniesiona, że nie robi się fuszerki, nie spodziewałem sie tego po takiej firmie :)

Zapraszamy na amige.

Jak widac, ludziom do ktorych ta gra jest skierowana, podoba sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forma rosnie :D

Dołączona grafika

Jak widac na powyzszym screen'ie Riinay vel Rooney strzelil pierwsze 5 bramek, pozniej Owan vel Owen odzyskal zatracona w ostatnim meczu skutecznosc ;) Pierwszy raz strzelilem bramke po karnym z dobitki. Wczesniej mialem dwa i zadnego nie wykorzystalem :P

Btw dziala Wam wibra w gierce? Mi nie dziala :blink: :sad: :angry: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PS2 jest tak samo, wiec to raczej nie blad w grze ;)

A po co wam wibracje W TRAKCIE gry? :|

Pewnie by się zbrzydły po krótkim czasie, ale zawsze w opcjach można by było wyłączyć (;. Tutaj akurat te wibracje nie potrzebne, bo nie ma takiej walki bar-bar jak w PES, tam by się przydały. Oczywiście z rozwagą oprogramowane a nie na max siła byle tylko wibrowało :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi