Skocz do zawartości
ath

Sensible Soccer 2006

Rekomendowane odpowiedzi

edit

Jednak jest na wszystkie platformy juz. ;]

Do kupienie ponoc od dzisiaj na PS2. Po pracy sprawdze - potem mecz inauguracyjny mistrzostw, partyjka w Sensible (oby) i mecz naszych orlow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie tryb Kariery? Ja ślepy jestem.

Gra się całkiem inaczej niż w demie, czekać tylko na mody pełnych drużyn.

Wkręty wyglądają nieco inaczej niż w demie, bramkarz (może to drużyna, ale I liga Anglia) już się nie teleportuje

Look this, jak ustawiony bokiem prawym bokiem do bramki i sito (jak Tsubasa)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super sie gra ;]

Rzeczywiscie bramkarz nie ma juz teleportow.

Wkurza mnie jedynie to, ze moj bramkarz nie wychodzi po pilke jak jest praktycznie kolo niego, tylko pozwala zbey przeciwnik podbiegl i kopnal (gol).

Nazwy naszej reprezentacji rox ;]

Rasioak [czy jakos tak]

szymkowioak

frankoweski

itp itd cos przekrecilem ale nazwy sa naprawde pro i nawet z wygladu mozna naszych rozpoznac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet niczego sobie ta gierka, mam już fulla :D

Bramkarze się teleportują, np. stoi sobie w krótkim rogu i nagle w mgnieniu oka jest w długim, system podań dziwaczny, akcje szybkie, składne, dużo kopaniny, wślizgów. Czysta zręcznościówka, ale miodna. Pograć można, acz rewelacja to nie jest. Taka sobie ot lekkostrawna kopanina. A i bez pada z gałkami ani rusz, bo na klawie to gra się koszmarnie. Może jakiś patch się ukaże, czy cuś, któy zweryfikował by te błędy. A... i czekam jeszcze na prawdziwe nazwiska, a nuż komuś się bedzie chciało je wyedytować i zamieści na sieci ;)

Jak dla mnie 7/10.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jestem po 100 spilach i jestem rozczarowany.

Gdzie tryb kariery (taki jaki byl w 96/97) co jakis czas mi zamula i zwalnia cala gra.

Chce byc trenerem, kupowac zawodnikow, gdzie to wszystko jest. Niby custom team, ale zeby druzyna ktora ma 2 gwiazdki doszla do 3 lub wiecej to ponad 200 meczów? Gdzie sa ligi, czekam na mody do tej gry, inaczej hmmm rozczarowanie..

Jesli komus sie opcje nie podobaja (czas gry, replaye, sila strzalu zapraszam do katalogu INI/fa.ini (wiele rzeczy mozna zmodyfikowac)

Edytowane przez niko2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi