murin Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zapraszam na moje pierwsze forum i pierwsze wypociny :P LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Całkiem całkiem. Nie ma rażących obrazków, czy napisów, większość rzeczy ok. Forum ma jakieś zadanie, co widać po ilości postów, więc jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 +uzytkownicy +ilosc postow +nie phpBB minusow niw znalazlem 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murin Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Dzięki ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jedne z niewielu forów jakie tu widziałem co ma sens oceniania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murin Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Do instalowałem trochę nowych modyfikacji do forum zobaczcie teraz i oceniajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Chwała Ci za to, że to forum nie wygląda jak Tweak i nie ma takich samych działów... Tylko za to daje Ci 10/10 :P A tak wogóle to nieźle jak na pierwsze forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 tylko taka sugestia, moze warto dać "widzenie" postow gosciom? napewno znajdzie wiekszą popularnosc. ocena? nie znam się, ale nie jest zle ;] troche "o wszystkim i o niczym" ale widocznie taki jest teraz trend ;] powodzonka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murin Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Specjalnie dla was zrobiłem tymczasowe konto abyście mogli lepiej ocenić ;] Login: tweak Hasło: test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 to jest imho powazna wada.. bo mi np nie chce sie zakłądać konta specjalnei zeby wejsc na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murin Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 to jest imho powazna wada.. bo mi np nie chce sie zakłądać konta specjalnei zeby wejsc na forum :)Ok. wic odblokowałem dostęp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...