reed Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 [...]. Osobiscie mialem duze zastrzezenia do postu zamknietego przez Reed. "Pocztowki z wakacji" lub cos podobnego [...]Moj problem polega na tym ze moje posty nie byly ani wulgarne ani obrazliwe ani nie propagowaly nie nawisci do naszech sasiadow z zachodu a Reed je zdecydowal sie z kasowac. [...] bbc20000, czy nie dosc zrozumiale wytlumaczylem Ci na PM dlaczego zamknelem ten temat ? 8O Przeciez napisalem ze, nie z powodu Twoich postow. Ale widac niektorzy maja krotka pamiec. Co z tego ze Twoje nie byly wulgarne ? Inne byly i to bardzo. Dlatego zamknelem i kazdy inny, podobny tez zamkne o ile bedza w nim podobne wypowiedzi, pozatym autorzy chamskich i wulgarnych postow beda karani za to. jak ma byc odpowiedni poziom na forum jezeli zdazaja sie takie rzeczy i sa tacy userzy ? Masz rola jako moderatorow jest dbanie o pozadek i robienie wszystkiego w miare naszych skromnych mozliwosci, co jest potrzebne. Jezeli ktos ma jakis problem z naszymi dzialaniami, niech zwroci sie z kazdym takim przypadkiem do adminow, niech oni rozpatrza kto mial racje. I ja i pozostali modratorzy robimy to co uznajemy za stosowne w danym przypadku, a to ze nie podoba sie to kazdemu to juz inne zagadnienie. Czasem przydaje sie odrobina zrozumienia i szersze spojzenie na calosc, ale nie kazdy to potrafi (nie chcialem urazic wszystkich, tylko tych ktorych to dotyczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 kompy - no comment lachy - wolalbys zeby byli chlopacy? :) bryka - no hmmm - jak mam swoja i ja tuninguje + dosc wypasione car audio, to chyba to jest zainteresowanie? rower - jezdze sobie na FreeRide'dzie - to raczej tez chyba jest zainteresowanie muza - bawie sie w DJ'owanie + zbieram techniawe + smigam na dyskach Co w tym glupawego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a co do "hamstwa" - to ja nie jestem chamski tylko czasem musze komus dogryzc jezeli ktos sie o to prosi - ostatnio sie zlozylo - tobie i bruce'owi - do ciebie nic nie mam tylko wqrzalo mnie to twoje robienie na przekor, jezeli wszyscy ci mowili, ze nie masz tak pisac - a co do bruca, to nie lubie go za caloksztalt - glownie za jego luzackie niekonstruktywne dopiski w wiekszosci tematow. Jezeli uwazasz ze jestem na forum tylko po to zeby komus dosrywac, to poczytaj reszte moich postow i zmienisz zdanie... PS Jest jeszcze jedna osoba na tym forum ktorej bede jechal do konca swiata - mianowicie kobus - kto czytal topic w ktorym pol forum pojechalo temu frajerowi to wie o co mi chodzi... jak nie to zapraszam - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26611&highlight= w drugim poscie jest cytat jego opisu przed ta jechanka - milej zabawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 A little more respect for other users, it's all i'm asking for. Eh w życiu nie ma lekko, czy musimy je sobie jeszcze nawzajem utrudniać ? Uprzykrzać ? Musimy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Soultaker nie obraz sie a dla mnie takie pisanie to jeden wielki belkot nie da sie tego czytac nie mam nic przeciwko kasowaniu takich postow aha i jescze jedno z tego co zrozumialem dajac rade jak tak pisac to najpierw piszesz normalnie a pozniej w edytorze zamieniasz koncowki i inne takie jest to wg mnie kompletnie bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Soultaker nie obraz sie a dla mnie takie pisanie to jeden wielki belkot nie da sie tego czytac nie mam nic przeciwko kasowaniu takich postow aha i jescze jedno z tego co zrozumialem dajac rade jak tak pisac to najpierw piszesz normalnie a pozniej w edytorze zamieniasz koncowki i inne takie jest to wg mnie kompletnie bez sensuNie wiem za co miałbym sie obrażać... sowje zdanie ma każdy :wink: Pozatym po burzyliwej dyskusji przestałem uzywac ircowego stylu na forum... jak można zauważyć :wink: A kawałek o edytorze i zmienianiu to była wydawałoby się tak oczywista IRONIA :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...