Skocz do zawartości
M79

Otwarty list do administracji - precz z terrorem

Rekomendowane odpowiedzi

[...]. Osobiscie mialem duze zastrzezenia do postu zamknietego przez Reed. "Pocztowki z wakacji" lub cos podobnego [...]Moj problem polega na tym ze moje posty nie byly ani wulgarne ani obrazliwe ani nie propagowaly nie nawisci do naszech sasiadow z zachodu a Reed je zdecydowal sie z kasowac. 

[...]

bbc20000, czy nie dosc zrozumiale wytlumaczylem Ci na PM dlaczego zamknelem ten temat ? 8O

Przeciez napisalem ze, nie z powodu Twoich postow.

Ale widac niektorzy maja krotka pamiec.

Co z tego ze Twoje nie byly wulgarne ? Inne byly i to bardzo.

Dlatego zamknelem i kazdy inny, podobny tez zamkne o ile bedza w nim podobne wypowiedzi, pozatym autorzy chamskich i wulgarnych postow beda karani za to.

jak ma byc odpowiedni poziom na forum jezeli zdazaja sie takie rzeczy i sa tacy userzy ?

Masz rola jako moderatorow jest dbanie o pozadek i robienie wszystkiego w miare naszych skromnych mozliwosci, co jest potrzebne.

Jezeli ktos ma jakis problem z naszymi dzialaniami, niech zwroci sie z kazdym takim przypadkiem do adminow, niech oni rozpatrza kto mial racje.

I ja i pozostali modratorzy robimy to co uznajemy za stosowne w danym przypadku, a to ze nie podoba sie to kazdemu to juz inne zagadnienie.

Czasem przydaje sie odrobina zrozumienia i szersze spojzenie na calosc, ale nie kazdy to potrafi (nie chcialem urazic wszystkich, tylko tych ktorych to dotyczy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kompy - no comment

lachy - wolalbys zeby byli chlopacy? :)

bryka - no hmmm - jak mam swoja i ja tuninguje + dosc wypasione car audio, to chyba to jest zainteresowanie?

rower - jezdze sobie na FreeRide'dzie - to raczej tez chyba jest zainteresowanie

muza - bawie sie w DJ'owanie + zbieram techniawe + smigam na dyskach

Co w tym glupawego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do "hamstwa" - to ja nie jestem chamski tylko czasem musze komus dogryzc jezeli ktos sie o to prosi - ostatnio sie zlozylo - tobie i bruce'owi - do ciebie nic nie mam tylko wqrzalo mnie to twoje robienie na przekor, jezeli wszyscy ci mowili, ze nie masz tak pisac - a co do bruca, to nie lubie go za caloksztalt - glownie za jego luzackie niekonstruktywne dopiski w wiekszosci tematow.

Jezeli uwazasz ze jestem na forum tylko po to zeby komus dosrywac, to poczytaj reszte moich postow i zmienisz zdanie...

PS Jest jeszcze jedna osoba na tym forum ktorej bede jechal do konca swiata - mianowicie kobus - kto czytal topic w ktorym pol forum pojechalo temu frajerowi to wie o co mi chodzi...

jak nie to zapraszam -

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26611&highlight=

w drugim poscie jest cytat jego opisu przed ta jechanka - milej zabawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soultaker nie obraz sie a dla mnie takie pisanie to jeden wielki belkot nie da sie tego czytac nie mam nic przeciwko kasowaniu takich postow aha i jescze jedno z tego co zrozumialem dajac rade jak tak pisac to najpierw piszesz normalnie a pozniej w edytorze zamieniasz koncowki i inne takie jest to wg mnie kompletnie bez sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soultaker nie obraz sie a dla mnie takie pisanie to jeden wielki belkot nie da sie tego czytac nie mam nic przeciwko kasowaniu takich postow aha i jescze jedno z tego co zrozumialem dajac rade jak tak pisac to najpierw piszesz normalnie a pozniej w edytorze zamieniasz koncowki i inne takie jest to wg mnie kompletnie bez sensu

Nie wiem za co miałbym sie obrażać... sowje zdanie ma każdy :wink: Pozatym po burzyliwej dyskusji przestałem uzywac ircowego stylu na forum... jak można zauważyć :wink: A kawałek o edytorze i zmienianiu to była wydawałoby się tak oczywista IRONIA :wink:

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi