Uris Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam ,ile jest portow UDP i TCP w XP :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Afaik 65 536, chyba że coś się zmieniło w TCP_IPv6... http://www.webmaster.net.pl/informacje/lista_portow.html A tak z ciekawości, to po co Ci to? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uris Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Generalnie do "Sharingu" do poczytania na stronie DVHK w dziale Sharing.Dziwe w sumie bo dalem port 80000 UDP i tez mi dziala . pozdro dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Generalnie do "Sharingu" do poczytania na stronie DVHK w dziale Sharing.Dziwe w sumie bo dalem port 80000 UDP i tez mi dziala . pozdro dzieki za info. 1732437[/snapback] Raczej nie działał. Z pewnością nie w 32 bitowym ipv4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Mogl dzialac z bardzo prostej przyczyny. Port jest liczba 16 bitowa, wiec jak poda mu sie cos wiekszego to sie po prostu przekreci i w rzeczywistosci bedzie to port 14k z groszami. Zeby nie bylo.. sprawdzalem przed chwila :) Edytowane 2 Listopada 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mogl dzialac z bardzo prostej przyczyny. Port jest liczba 16 bitowa, wiec jak poda mu sie cos wiekszego to sie po prostu przekreci i w rzeczywistosci bedzie to port 14k z groszami. Zeby nie bylo.. sprawdzalem przed chwila :) 1732659[/snapback] A to już zależy od implementacji sterownika tcp/ip w systemie:) Pod linuxem/win xp działa, ale mam gdzieś novella na którym to nie przejdzie :) (staroć jakiś z 98/99) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...