tweekuser Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jak mozna zmienic Ip komputera tak, zeby serwer nie rozpoznal, ze to znowu ja sie podlaczylem?Nie chodzi mi o nic zdroznego, tylko o P2P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 jeśli masz neostrade, lub jakieś inne połączenie ze zmiennym IP to poprostu rozłacz się i połącz jeszcze raz, chyba że został zbanowany cały zakres twojego ip, wtedy jest gorzej. a jeśli jesteś w jakiejś sieci albo masz łącze ze stałym ip no to raczej musisz odpokutować swojego bana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 jeśli masz neostrade, lub jakieś inne połączenie ze zmiennym IP to poprostu rozłacz się i połącz jeszcze raz, chyba że został zbanowany cały zakres twojego ip, wtedy jest gorzej. a jeśli jesteś w jakiejś sieci albo masz łącze ze stałym ip no to raczej musisz odpokutować swojego bana ;) 1732418[/snapback] Można jeszcze spróbować połączyć się przez proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweekuser Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A cos takiego ja 'Hideip" co o tym sadzicie?problem tylko , ze nie dziala z Firefoxem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jedynie przez proxy da radę [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweekuser Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jedynie przez proxy da radę [;.czyli jak konkretnie i czy to na pewno zmieni moje ip na tyle ze mnie nikt nie rozpozna, nawet za pomoca takich rogramow jak WHOIS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 jak dobre i anonimowe proxy to whois nie rozpozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_jordan_show Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 proxy muli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Coś za coś [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...