Michal01 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam, Mam problem z obsługą pamięci na płycie AsRock P4i65PE. Płyta pracuje w trybie Single Channel Memory z jedna kością pamięci DDR400. Poblem polega na tym, że płyta widzi pamięć jako 133MHz (DDR 266)], a opcja DRAM Frequency w Biosie jest zablokowana. Jak to zmienić ? Pozdrawiam, ------------------------ Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja mam p4i45e i mi tak samo ddr 400 chodzi na 266 ;/. moj procek to celeron d fsb133@159 pomimo ze plyta powinna obslugiwac 400, w biosia mam rowniez mozliwosc ustawienia na 350 jednak nawet to nichce sie wlaczyc (komp po wyjsciu z biosu wlacza sie w ustawieniach standardowych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) poszukajcie opcji w biosie flexibity control :wink: Edytowane 2 Listopada 2005 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...