Skocz do zawartości
kehk

Komp Zwalnia Strasznie :/

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie mam nastepujacy problem: otoz wszystko bylo cacy do dnia kiedy odpalilem sprzet i zorientowalem sie ze co kilka minut komp zwalnia do granic niemozliwosci ( w grze praktyczniE --> 0fps ) ; taki czas letargu trwa jakies 15-20sec i wszystko wraca do normy jakby nigdy nic... robilem scan disc wiec pod tym wzgledem komp jest czysty... [ kompa nigdy nie podkrecalem ]...qmpel mi powiedzial ze na 75% format nic nie da... Macie moze jakis pomysl co to moze byc?

zarys kompa:

Athlon 3000+

Asus A8N-E

gf6600gt

2x512 DDR Kingstona

HDD 30GB

To moj pierwszy post wiec bylbym wdzieczny za powazne odpowiedzi; jesli czegos nie dopisalem to sorx :unsure:

..aha...kompa mam od ponad 2 miechow a czkawka zaczela sie wczoraj.. :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy przypadkiem to sie nie dzieje za spraw jakiegos oprogramowania ?

byc mzoe jakis programik co jaksi czas porzera mu ogrom mocy i jest przyczyna

zawiasow i czy sa tez takie objawy jakj pracujesz an innych programcha czy tylko w grach mozliwe ze jak tylko w grach to jakis elemencik twojego kompa

sie przegrzewa albo cus.... mysle ze przywrucenie staanu systemu [jeksi masz xp]

sprzed 2 dni zanim zaczal ci sie komp dlawic powino dac nam jasnosc jesli

bedzioe nadal tak robil jak robi to bdize dos od strony sprzetu.. powodzenia

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobilem przywrocenie systemu ale niestety nic to nie dalo, niby wykryl jakiegos szpiega czy cus ale po usunieciu nadal jest to samo... moze jutro zrobie format a jak to nic nie da to pozostaje mi tylko wizyta w serwisie.. w koncu czesci sa jeszcze na gwarancji.. :huh: ....dobra zabieram sie za zgrywanie :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi