haker305 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Ostatnio upatrzyłem sobie całkiem ciekawą grę "uplink". Po wstępnych oględzinkach dema postanowiłem sobie ją skombinować :) Ale mam problem - otóż gdy próbóję uruchomić instalator pojawia mi się błąd jak w załączniku. Sorry, jeśli już był taki temat ale ja za Chiny ludowe nie mogłem tego znaleźć... Podobnie dzieje się z innymi nowymi grami. Z góry dziękuję!!! Edytowane 2 Listopada 2005 przez haker305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Przeciez masz napisane co masz zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haker305 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Gdzie mam to napisane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Na tym prostokacie z wielkim przyciskiem "zamknij" :lol: Edytowane 2 Listopada 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) dodaj taka linijke do autoexec.nt lh %SystemRoot%\system32\dosxi restart kompa edit i do zmiennej path systemu Edytowane 2 Listopada 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...