Running Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Witam Robilem reinstal znajomemu i po zainstalowaniu Xp+sp2 wystapil maly problem z karta. Najpierw moze konfig: Mobo- MSI KT6 Delta Proc- Amd xp2000+ (Barton) ZAinstalowalem wszystkie sterowniki i aktualizacje Problem polega na tym ze karta przy otwartych okienkach i pracy na nich (przesuwanie, rozciaganie itd.) przelancza tak jak by tryb pracy monitora (na chwilke czarny ekran, pstrykniecie monitora i znowu normalna praca) prubowalem juz najnowszych sterownikow do karty jak i ostatnich OMEGA Karta to gainward GF Ti4200 Monitor to scott 19 cali ale a moim kompie (Ati 9550) wszytko chodzi normalnie) wiec stawiam ze cos z karta lub sterownikami jest nietak prosze o pomoc lub jakies wskazowki P.S zasilacz sprawdzony i jest sprawny (testowane rowniez na moim zasilaczu- dzieje sie to samo. :( Upsssss Prosze o przeniesienie tego tematu do kategori Nvidia Bardzo przepraszam za pomylke. Edytowane 2 Listopada 2005 przez Running Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) hmm jezeli mi sie dobrze zdaje to jest dział z kartami Ati :blink: a ty piszesz o ge force Edytowane 2 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Wiem na samym dole przeprosilem za pomylke (spowodowana ze sam mam ati i z przyzwyczajenia mi sie wymkslo :) ) Ale takl czy siak moze wy tez na cos wpadniecie w tym problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...