baton18 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Wiekszosc laptopow jest sprzedawana z WinXP. Czy jest mozliwosc kupienia laptopa bez systemu, jezeli go nie potrzbuje? Jesli tak to o ile bylby tanszy w przypadku wersji Home i Professional? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 raczej mozna, ja ostatnio widze, ze sprzedaja lapy z linuxem (ktory jest za free) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jasne, że można: http://www.arest.pl/index.php?inc=notebooki&first=1 Z lewej strony jest konfigurator, zaznacz opcję brak systemu operacyjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jasne, że można: 1732920[/snapback]Mozna ale nie wszystkie modele i nie od wszystkich producentow. Zalezy czy dany odel wystepuje w sprzedarzy w takiej konfiguracji/wersji. Na przyklad moj ACer nie wystepowal. Zreszta legalny system to dobra rzecz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Tak popieram, bądź legalny! Ja kiedyś patrzyłem na to zupełnie inaczej ale teraz mam oba kompa na legalnych systemach(XP pro i home, mam tez licencje na win2000). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...